• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak i Rafa plakali sa Rodžerom! Sve je pucalo od emocija - ovakve ih nikad nismo vidjeli zajedno! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Zbog Rodžera su i Novak i Rafa počeli da plaču...

 Nadal i Đoković plakali sa Federerom Izvor: Printscreen/Eurosport

Kraj! To je to, Rodžer Federer (41) odigrao je poslednji meč u karijeri, nije uspio da pobijedi, ali mu to i nije bilo najvažnije. Oprostio se u svom stilu, dok je u Londonu sve pucalo od emocija. Plakali su svi, prvo on, pa Rafael Nadal, a onda se rasplakao i Novak Đoković. Niko od "velike trojke" nije mogao da zadrži suze na kraju...

U krcatoj "O2 areni" bilo je posebno emotivno. Okupili su se oni najveći, najbolji u istoriji, svi na jednom mjestu, svi u istom timu, na istom terenu. Svi su bili tu da isprate legendu u penziju. Duga i uspješna karijera je završena, suze su nezadrživo tekle niz lica, Novak je zagrlio Rodžera i rekao mu "Volim te, volim te mnogo čovječe", za to vrijeme je Rafa sjedio i jecao. Scene koje možda i najbolje govore koliko je Federer veliki sportista i koliko ga dvojica njegovih najvećih rivala poštuju.

"Nisam tužan, igrao sam sa Rafom posljednji meč, zaista sam uživao u svemu ovome. Igrati sa Rafom u istom timu, sve legende koje su ovdje, Lejver, Edberg, Borg, ovi momci u timu. Hvala vam svima", izgovorio je Rodžer i počeo da plače. Dok je brisao suze, uslijedilo je pitanje o Nadalu i Đokoviću koji su bili tu iza. "Fantastično je zaista što su oni ovdje. Nisam htio da se osjećam sam. Oproštaj od tim, nema ovoga mnogo u singlovima, imao sam svoj tim oko sebe i oni su mi mnogo pomogli. Endi, Novak, Stefanos, Rafa, Kasper, ma svi oni koji su tu. Bilo mi je pravo zadovoljstvo. Osjećam se kao da je ovo proslava karijere i mnogo mi je drago zbog toga, hvala vam."

Pogledajte suze trojice veličanstvenih:

Od klinca koji je u Švajcarskoj uzeo reket u ruke, udarao lopticu i koji je samo želio da se igra sa prijateljima, do jedne od ikona sporta. Ne samo tenisa. Ono što je Rodžer uradio i za taj sport i za sve je zaista nevjerovatno. Ni sam nije mogao da vjeruje dokle je sve stiglo.

"Nikada nije bilo planirano da ide tim putem. Bio sam srećan što igram tenis, što sam tu sa prijateljima. Došao sam dovde, bilo je ovo perfektno putovanje. Sve bih opet isto učinio. Bilo je zabavno, sjajno, zahvalan sam svima. Mnogo ljudi me je podržavalo kroz karijeru, to što je ovoliko navijača ovdje, znači mi baš mnogo", zaključio je Federer u suzama pred kamerama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC