• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer jecao pred kamerama - Ona je mogla da me zaustavi odavno! Rodžer u suzama: Dozvolila mi je da nastavim!

Autor Haris Krhalić

Nije mogao Rodžer da zadrži emocije kada je pričao o svojoj supruzi i porodici.

 Rodžer Federer zahvala ženi  Izvor: Printscreen/Eurosport

Emotivnije od ovoga teško da je moglo, Rodžer Federer (41) oprostio se od tenisa. Poslije duge i uspješne karijere, 20 osvojenih grend slem titula i pregršt pehara odlučio je da je vrijeme za kraj. Odigrao je svoj posljednji meč i to u dublu sa Rafaelom Nadalom, poslije toga su i on i Rafa i Novak Đoković bili u suzama.

Ipak, najemotivniji momenat večeri na Lejver kupu u Londonu dogodio se kada je švajcarski as pričao o svojoj porodici. Posebno u momentima kada je došao red da spomene suprugu Mirku i podršku koju je imao od nje tokom cijele karijere. U tim momentima počeo je da jeca pred kamerama, nije mogao da zadrži suze.

"Moramo li o njima da pričamo sada... U redu je. Bilo mi je okej do sada, bar mogu da pričam. Kada sam sanjao o ovome, nisam mogao da pričam. Cijela porodica je ovdje. Lijepo smo se zabavljali ovih 13 godina. Svi su tu, djevojčice, dječaci, moja supruga koja mi je pružala toliku podršku. Mogla je da me zaustavi prije mnogo godina. Nije uradila, bodrila me je, dozvolila mi je da nastavim da igram. Zahvalan sam joj na tome", pričao je Rodžer dok je bezuspešno pokušavao da zaustavi suze koje su mu lile niz lice.

Nekako je uspio da se zaustavi, bar na kratko, da uputi posebnu poruku majci Linet i ocu Robertu koji su sve to emotivno doživljavali u publici. "Uvijek mi je bilo zabavno što smo moju majku za sve krivili, ali bez roditelja ne bih bio sada ovdje. Hvala vam mnogo. Ima previše ljudi kojima bih morao da se zahvalim, bili ste svi sjajni. Hvala vam svima mnogo, mnogo vas volim. Bilo je ovo nevjerovatno putovanje", zaključio je Federer.

Pogledajte i kako su sve to doživjeli Đoković i Nadal:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC