• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeziv sudar Šumahera - vatra i dim su bili svuda na stazi: David (20) je slomio pršljen, hitno je morao u bolnicu! FOTO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslije Mika Šumahera težak sudar je imao i 20-godišnji David Šumaher.

 David-Sumajer-imao-tezak-udes Izvor: YouTube/screenshot/JohnatanNASCAR2

Samo nekoliko dana nakon što se pojavila vijest da bi Mik Šumaher mogao da dobije otkaz u Formuli 1 zbog čestih sudara i havarija koje pravi na svojim bolidima, sada je u ogroman sudar upao David Šumaher! On je sin Ralfa Šumahera, tj. nećak čuvenog F1 šampiona Mihaela Šumahera.

OIn je u DTM šampionatu imao težak sudar na stazi u Hokenhajmu kada se sudario sa Tomasom Preiningom! Oba vozača su ispala iz trke, a onda udarila u zaštitnu ogradu. U prvom momentu se činilo da je Prening u opasnosti, a da je David Šumaher dobro prošao, ali zapravo je bilo suprotno!

Vidio se dim iz nekoliko vozila, vatra je pokuljala na stazi, a na kraju je poslije svega 20-godišnji David Šumaher završio sa slomljenim pršljenom u bolnici i moraće na dužu pauzu. Pogledajte detalje sudara:

"David je došao kući i žalio se na bolove u leđima. Odlučili smo da odemo na pregled u Salcburg i ispostavilo se kako mu je pršljen slomljen. To znači da će morati na pauzu od šest nedjelja", rekao je njegov otac Ralf Šumaher.

Ipak ovo ne znači da će David Šumaher pauzirati jer se DTM sezona završila trkom na Hokenhajmu i do početka nove godine će se mladi vozač u potpunosti oporaviti. On za ovu nesreću krivi svog rivala Tomasa Preininga, a njegova majka Kora se takođe oglasila.

"Najvažnije je da je David dobro. Nije u redu da Tomas daje bilo kakve komentare bez da prvo pogleda u sebe. Lako je tražiti krivca u drugom", istakla je Kora.

Šumaher je jedan od sedam vozača koji ove sezone nisu uspjeli da osvoje bodove u DTM šampionatu, a na kraju je titulu osvojio Južnoafrikanac Šeldon van der Linde.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC