• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov urlik se čuo do Beograda: Bez lažne skromnosti - Ovo je možda najbolji meč ove godine!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nije se oznojao Novak protiv Italijana, sada ga dvije pobjede dijele od sedme titule u Bersiju.

 Novak Đoković pobijedio Lorenca Musetija u Parizu Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Parizu pošto je "počistio" mladog italijanskog asa Lorenca Musetija za samo 75 minuta. Nije htio Đoković da ostavi "promil šanse" 15 godina mlađem kolegi pošto mu se žurilo u polufinale jednog od svojih omiljenih turnira, a kada je za manje od pola sata poveo 1:0 u setovima - svi smo znali šta slijedi i da je samo pitanje trenutka kada će mu Italijan čestitati na pobjedi.

"Najbolja moja predstava ove nedjelje i jedan od najboljih mečeva ove godine. Znao sam od početka kakva je taktika i šta treba da radim, to sam uradio manje-više perfektno. U prvih nekoliko gemova u drugom setu nije tako bilo, ali u ostatku meča jesam. Imao sam dobar intenzitet i nisam htio da mu dam šansu da se vrati. Pokušavala je publika da ga podigne, ali sam to znao i zato sam morao da odgovorim i u drugom setu", rekao je Novak Đoković poslije meča u kome je slavio 6:0, 6:3 - i tako zakazao meč sa boljim iz duela Cicipasa i Pola.

Na konstataciju novinara da se njegov urlik u drugom setu "čuo do Beograda", Đoković se nasmijao i objasnio zašto je taj gem nakon izgubljenog servisa bio možda i najvažniji u čitavom meču.

"Ha-ha, da... Bilo je 2:1 za njega i propustio sam brejk šansu prije toga, a kad sam vratio potom brejk - bilo je jako važno. To je bilo ključno, nisam htio da vodi u drugom setu", rekao je Đoković koji je na taj način "ubio samopouzdanje" svog mladog protivnika i tako je trasirao put ka lakoj pobjedi. Sada ga još samo dva trijumfa dijele od sedmog pehara u Bersiju, što bi bila savršena priprema za završni masters u Torinu.

"Ne znam da li sam nepobjediv, ali imao sam ovdje dosta uspjeha i kad god se ovdje vratim i samopouzdanje je veće i logično razmišljate. Volim ovdje uslove u Parizu iako su drugačiji u odnosu na prošlu godinu, ali igram najbolji tenis od početka godine i nadam se da ću tako nastaviti".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC