• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI SU SE PITALI KAKO ĆE AUSTRALIJA DOČEKATI NOVAKA: Đoković zakoračio na teren i shvatio, niko nije veći! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prije godinu dana Novak Đoković i Australija su bili u "komplikovanim odnosima", ali odnos publike prema Srbinu se drastično promijenio od tada. Evo kako je dočekan u Melburnu...

 Kako je Novak Đoković dočekan na Australijan openu Izvor: Twitter/AusOpen/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković vratio se u na svoju omiljenu "Rod Lejver arenu" prvi put od kada je 2021. godine osvojio deveti Australijan open. Dobro je poznato da je propustio prethodni turnir poslije drame koju je preživio u Melburnu i nasilne deportacije, a svi su se pitali kakav će doček biti za velikog šampiona kada zakorači na teren u prvom kolu protiv Roberta Karbaljesa Baene, koji je upravo u toku.

Ispostavilo se - publika i dalje obožava Đokovića. Bez obzira na to što su se australijski mediji trudili da prije godinu dana posvađaju Srbina sa čitavim kontinentom, čim je ušao u arenu odmah je postalo jasno da su jedva čekali da ga vide ponovo i uživaju u njegovom tenisu.

Bili su to najjači aplauzi još od kada je Đoković osvojio prethodni pehar u Melburnu, uz dužno poštovanje Rafaelu Nadalu na trofeju iz "nenovak" godine... Pogledajte kako je to izgledalo!


Podsjetimo, Novak Đoković je na teren trebalo da izađe oko 10.30 po centralnoevropskom vremenu, ali je skoro oko 22.30 po lokalnom bio na terenu. Đoković nije potpuno spreman jer ima povredu zadnje lože i zato ima posebnu bandažu na lijevoj butini, ali svi se nadamo da će bez problema dobiti Karbaljesa Baenu, pa onda dalje sve.

Takođe, Đoković je prije desetak dana već podizao pehar pred Australijancima i to pošto je osvojio turnir u Adelejdu, gde je i zaradio pomenutu povredu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC