• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAD SAM SREO NOVAKA, REKAO MI JE SAMO ČESTITAM! Amerikanac se ne boji: Igram svoj najbolji tenis!

Autor Haris Krhalić

Tomi Pol iz SAD će biti naredni izazivač Novaka Đokovića na Australijan openu, što je njihov prvi međusobni meč.

 Tomi Pol o Đokoviču Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković je bez većih problema "počistio" Andreja Rubljova (6:1, 6:2, 6:4) i u polufinalu Australijan opena čeka ga duel protiv Tomija Pola iz SAD. U pitanju je teniser koji je trenutno 35. na ATP listi i koji je iskoristio vrlo povoljan žrijeb da se domogne same završnice, tako da će prvi put u karijeri igrati za finale grend slema. Zanimljivo je da iako su dugo na Turu, Đoković i Pol nikada nisu igrali jedan protiv drugog.

"Vidio sam ga u svlačionici, rekao mi je samo 'čestitam'. Mislim da smo nekada trenirali, ali nikada nismo igrali jedan protiv drugoga. Očigledno mu prija Australija, ali ja igram svoj najbolji tenis i ovo je dobar tajming za mene", poručio je Tomi Pol na konferenciji za medije.

Zanimljivo je da je Pol na putu do polufinala "izbacivao" Štrufa, Davidovič-Fokinu, Bruksbija, Bautistu-Ahuta, pa svog dobrog prijatelja Bena Šeltona, takođe Amerikanca. Raduje se zbog sve boljih rezultata svoje zemlje koja je nekada bila teniska velesila, a dodaje da ni Đoković, pa ni Nadala, nisu teniseri u čijoj igri najviše uživa. Priznao je da postoje oni čije mečeve radije pusti na televiziji ako je slobodan...

"Mislim da je Nik Kirjos nevjerovatan teniser i talenat, teško je ne gledati ga kad igra tenis... Najviše volim da gledam Kirjosa i Tijafoa, ubjedljivo su najzabavniji. Žao mi je što ne igra na ovom turniru jer sam se radovao da ga gledam, ali biće ovo dobra godina za njega. Radujem se zbog toga!", zaključio je Amerikanac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC