• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UŽAS U FRANCUSKOJ - Svjetski šampion uhapšen zbog PEDOFILIJE! Razmjenjivao slike dječaka, jednog želio da upozna!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dvostruki svjetski šampion napravio ogroman skandal u svojoj zemlji.

 Bruno Martini uhapšen zbog pedofilije Izvor: Youtube/rmcarbitrage/printscreen

Legendarni francuski rukometni golman Bruno Martini (52) uhapšen je zbog pedofilije! Dvostruki šampion svijeta sa nacionalnim timom priveden je u ponedjeljak, a već u utorak izveden je pred sud na kojem će protiv njega biti podignuta optužnica zbog "iskorišćavanja maloljetnika" i "snimanja dječije po*nografije", prenose francuski mediji.

Po informacijama koje su se za sada pojavile u javnosti, Martini je tokom ljeta 2020. godine kontaktirao sa dječakom koji je u tom trenutku imao 13 godina. Nakon razmijenjenih eksplicitnih fotografija, Martini je planirao da dogovori i susret uživo sa dječakom za kojeg je vjerovao da ima više od 15 godina. Na sreću, do tog sastanka nikada nije došlo, a Bruno bi sada mogao da se susretne sa dugom zatvorskom kaznom zbog pokušaja da se sretne sa maloljetnikom čije je fotografije ranije tražio.

On je tokom pritvora priznao da je sa maloljetnicima razmjenjivao fotografije, ali je demantovao da ih je ikada snimao. U međuvremenu je pušten na slobodu, ali će se postupak protiv njega nastaviti i u narednim danima. Iako je izjavio da je vjerovao kako su dječaci stariji od 15 godina, to neće biti dovoljno da se oslobodi optužbi.

Inače, Martini je tokom igračke karijere nastupao za brojne francuske klubove, a igrao je još u Španiji i Njemačkoj. Za nacionalni tim branio je punih 17 godina i ima preko 200 nastupa, a posljednjih godina radio je kao generalni menadžer PSŽ-a i predsjednik lige, elitnog ranga rukometa u Francuskoj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC