• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO SAZNAJE: Borac m:tel želi iskorak - vraća se NEBOJŠA GRAHOVAC, ali to nije sve!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Banjalučki klub u narednu sezonu mogao bi ući znatno pojačan, a kako nezvanično saznaje naš portal u planu je da "crveno-plavi" dovedu nekoliko iskusnih igrača i tako nadograde mladi tim.

 Nebojša Grahovac Izvor: Facebook/C' Chartres Métropole Handbalh

Legendarni golman Nebojša Grahovac, koji će u februaru proslaviti 39. rođendan, ponovo će obući dres banjalučkog Borca m:tel, saznaje MONDO!

Iskusni čuvar mreže već punu deceniju brani boje francuskog Šartra, a ugovor sa ovim klubom ističe mu na ljeto 2023. godine. Prema informacijama do kojih je došao naš portal, po isteku ugovora Grahovac će se vratiti u Banjaluku i ponovo obući dres "crveno-plavih".

Nezvanično saznajemo da su kontakti uspostavljeni, dvije strane blizu su dogovora, ali čeka se ljeto i istek ugovora Grahovca i francuskog kluba, nakon čega bi se mogao realizovati ovaj transfer.

I neće to biti sve. Osim nekadašnjeg rukometaša Prijedora, Borca m:tel i sarajevske Bosne, koji je boraveći godinama u Francuskoj izgradio veliko rukometno ime, a nedavno je upisao i 1000. odbranu u tamošnjoj ligi (još nastupao i za Šamberi), u gradu na Vrbasu učiniće sve što mogu u namjerama da angažuju sedam-osam pojačanja i tako naprave znatno jači tim od sadašnjeg.

Izvor: Facebook/C' Chartres Métropole Handbalh

Iskusni igrači, od kojih su neki već nastupali u Borcu m:tel, u kombinaciji sa mladim timom koji je trenutno na raspolaganju treneru Mirku Mikiću, trebalo bi da garantuju mnogo bolje rezultate nego što je to slučaj ove sezone. Banjalučani kao aktuelni šampioni BiH daleko su od odbrane titule, tako da su mislima već sada okrenuti ka sljedećoj sezoni, u kojoj planiraju da ponovo budu dominantni na domaćim terenima, gdje su višestruki šampioni, ali i da naprave iskorak u Evropi.

Ipak, u Banjaluci će prvo nastojati da ostvare što bolji rezultat u tekućem prvenstvu i poprave sliku od jesenas, kada nisu briljirali i daleko su od pozicije koja bi zadovoljila bilo koga u redovima "Velikana iz Gospodske ulice".

Borac m:tel prvi dio sezone u Premijer ligi BiH okončao je na skromnom 10. mjestu, tako da je za očekivati velike promjene u sastavu na ljeto. Naravno, zavisno od rezultata na kraju sezone. Nema sumnje da će se u klubu zahvaliti pojedinim igračima koji nisu opravdali očekivanja, a da će na njihovo mjesto doći provjereni igrači, koji će unaprijediti igru "crveno-plavih."

Nebojša Grahovac, nekadašnji reprezentativac BiH, trebalo bi da bude prvi u nizu pojačanja...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borik

U sredu plata, ako ne u sredu onda u petak 100%

Urije PD

Graha kralj među stativama. Odličan potez, ako se uspije to realizovati.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC