• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moja porodica je preživjela užase rata... Srđan Đoković se oglasio poslije HAOSA sa zastavama: Neću da remetim Novaka!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srđan Đoković se oglasio saopštenjem nekoliko sati pred polufinalni meč Novaka Đokovića i Tomija Pola na Australijan openu.

 Srđan Đoković neće uživo gledati polufinale Australijan opena Izvor: MN PRESS

Srđan Đoković dospio je u žižu javnosti nakon pobjede njegovog sina Novaka Đokovića nad Andrejom Rubljovim. Otac najboljeg srpskog tenisera fotografisao se sa navijačima koji su nosili ruske zastave, majice sa slovom "Z" i imali lik Vladimira Putina na odjeći ili zastavama, zbog čega je Novak Đoković bio pod "rafalnom paljbom". Tim povodom, Srđan Đoković se oglasio saopštenjem i poručio da zbog toga neće uživo gledati današnje polufinale.

"Ja sam ovdje samo kako bih podržavao svog sina. Nisam imao namjeru da izazovem takve naslove ili da ga poremetim. Kao i poslije svakog meča, bio sam izvan stadiona sa Novakovim navijačima da proslavimo pobjedu i da se fotografišem sa njima. Nisam imao namjeru da me uvuku u ovo. Moja porodica je preživjela horore rata i mi želimo samo mir. Tako da neću doći na polufinale kako ne bih remetio svog sina ili drugog tenisera, gledaću meč od kuće. Nadam se sjajnom meču i naravno navijaću za svog sina, kao i obično", stoji u saopštenju dostavljenom medijima.

Na snimcima ispred "Rod Lejver arene", vidi se da se Srđan Đoković fotografisao sa Aleksandrom Zaldostanovim, inače poznatim ruskim aktivistom, poznatijim kao "Hirurg". U pitanju je nekadašnji prvi čovjek ruske grupe bajkera "Noćni vukovi" koja je inače vrlo blistka predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu.

Upravo je "Hirurg", inače bivši ljekar, prišao Srđanu Đokoviću kada ga je vidio u masi ljudi poslije Novakove pobjede, pa su zajedno držali zastavu Rusije i taj snimak je očas posla postao viralan na društvenim mrežama.

Zbog ponašanja svog oca, Novak Đoković je dospio u centar pažnje iako je trebalo da se priča o polufinalnom meču sa Tomijem Polom, međutim ponovo će imati distrakciju, taman pošto je povreda izgleda postala prošlost. Nadamo se da će prevazići sve barijere i na meču protiv Amerikanca ponovo zaigrati svoj najbolji tenis, iako neće imati podršku oca sa tribina u Melburnu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC