• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klinac (8) intervjuisao Đokovića nakon titule u Melburnu! Novak oduševio dječaka: "Kada sam ja bio u tvojim godinama..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković razgovarao je sa jednim osmogodišnjim dečakom poslije osvajanja titule na Australijan openu.

 Novak Đoković intervju sa dječakom Izvor: Printscreen/Instagram/Australian open

Novak Đoković osvojio je 10. titulu na Australijan openu, a ukupno 22. u karijeri. Dan poslije pobjede protiv Stefanosa Cicipasa išao je na tradicionalno fotografisanje sa peharom i tamo je imao i jedno zanimljivo iznenađenje. Intervjuisala su ga djeca, tako je imao i interesantan razgovor sa jednim osmogodišnjakom.

Sjedili su na stolicama i prije početka razgovora Novak ga je pitao koliko ima godina, kada je dobio odgovor da ima osam, uslijedila je priča o odrastanju i o njegovim počecima. "Kada sam ja imao osam godina, bio sam u svojoj sobi u Beogradu i pravio sam improvizovani trofej Vimbldona od materijala koji sam imao u sobi. Pravio sam malu igračku, onda sam igrao igru sa sobom, stajao sam ispred ogledala i govorio sebi da ću osvojiti Vimbldon, sanjao sam o tome. Uvijek sam želio da osvojim što više grend slemova, ali nikada nisam pomišljao da ću osvojiti ovoliko puta Australijan open", rekao mu je Đoković.

Dječak je pažljivo slušao njegov odgovor, a taj snimak je sa svima podijelio Australijan open na svojoj zvaničnoj Instagram stranici. Navjiači su bili oduševljeni, pa je tako dobio mnoštvo pozitivnih komentara. Novaka sada čeka mala pauza, priznao je da bi volio da ode na skijanje, mada zna da ne smije da rizikuje, posebno poslije svih problema sa povredom. "Volio bih da uskoro stanem na skije, ali ne znam kako bi ova noga odreagovala da sada odem na stazu. Vjerovatno bih se vratio sa jednom nogom, ali potrudiću se da uskoro, ove zime, mogao da stanem na stazu i skije", pojasnio je Đoković.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC