• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak prvi put otvorio dušu o drami nakon Australijan opena: To je bio emotivni kolaps, samo sam se predao!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković je otvoreno pričao o svom iskustvu u Australiji, o proslavi koju su svi zapamtili i o "emotivnom kolapsu" na kraju turnira.

 novak đoković o emocijama nakon osvajanja australijan opena Izvor: Profimedia

Novak Đoković je u Melburnu osvojio svoj 10. trofej na Australijan openu i 22. na grend slemovima, a onda je uslijedila scena koja će se pantiti. Otrčao je do svog boksa, gdje je veliki uspjeh proslavio sa porodicom.

Krenule su suze, zagrlio je majku Dijanu i brata Marka, a ovo je vjerovatno bio najemotivniji istup najvećeg tenisera ikada. Sada je u velikom intervjuu za australijski "Nešnal" pred turnir u Dubaiju otvorio dušu i otvoreno pričao o tom trenutku. 

Možda će vas zanimati

"To je bio emotivni kolaps. Mnogo stvari se skupilo odjednom", rekao je Đoković, pa nastavio:

"Jasno je da je pritisak uvijek tu, ali osjećao sam da je ove godine bilo i nešto više od samih očekivanja koja su uvijek tu. Naravno bilo je tu mnogo pitanja, mnogo pažnje usmjerene na mene, povodom svega što se desilo prije 12 mjeseci i to sam mogao da osjetim. Koliko god sam htio da se izolujem od toga, morao sam da prihvatim da stvari tako stoje", rekao je Novak, 

Potom je uslijedila povreda koju je zadobio pred sam početak turnira, a nakon toga poznat scenario - svi su sumnjali da Srbina nešto muči.

"Potom sam se povrijedio nekoliko dana pred prvi meč i to je nešto što mi zaista nije bilo potrebno u tom momentu, Ali u isto vrijeme, nekako je život sredio da iskustvo bude takvo, puno izazova", naglasio je on. 

Dok čeka prve duele u Dubaiju on je priznao da je na kraju finala protiv Stefanosa Cicipasa u Melburnu na kraju pustio sve emocije iz sebe i da se osjećao ponosno, srećno i sjajno nakon nevjerovatne 22. grend slem titule. 

"Mislim da postoji razlog zašto sam morao da prođem kroz ovakvo putovanje i zbog toga je ono još više specijalno. Zbog toga sam na kraju, kada sam proslavljao, vrištao i pustio sve emocije napolje. Osjećao sam se sjajno, ponosno i srećno. Ali onda sam zagrlio mamu i brata i nekako sam se samo predao", završio je Novak.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC