• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neću Novaka Đokovića nazvati lažovom, ali... Otrovne strelice ka Đokoviću i to od Alkaraza: Njegov trener pokrenuo buru!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čini se da timu Karlosa Alkaraza nije prijalo što je Novak Đoković označio Rafaela Nadala kao najvećeg rivala.

 Trener Karlosa Alkaraza optužio Novaka Đokovića da je lažirao povredu Izvor: Profimedia/SOPA Images/SIPA/

Srpski teniser Novak Đoković je povrijeđen osvojio Australijan open, a mnogima je i dalje teško da povjeruju u to. Uprkos tome što je direktor turnira Krejg Tajli objavio da je Nole imao pukotinu od tri centimetra na zadnjoj loži, a sam Đoković je na konferenciji za medije u Beogradu rekao da nema potrebe da se bavi time dalje i bilo šta dokazuje, tu ipak nije kraj. Kao da je Karlosa Alkaraza i njegov tim "zaboljelo" što je Đoković rekao da mu je Nadal i dalje najveći rival i zbog toga su ponovo pokrenuli ovo pitanje.

Alkaraz, koji neće moći da preskoči Đokovića na vrhu ATP liste i da se izjednače sljedeće nedelje, očigledno preko svog trenera Huana Karlosa Ferera šalje "otrovne strelice" prema Noletu, a dobro znamo da to nikada nije pametan potez, svjedoči već stotine tenisera.

"Neću nazvati Novaka Đokovića lažovom, ali ću samo reći da mi je teško da shvatim da je igrao sa pukotinom na mišiću. Rekao je da mu je pukao mišić zadnje lože. Mislim, teško da bi se Đoković kretao kako se kretao, ako je tako. Očigledno je u stanju da izdrži brutalan bol, što bi bilo sjajno za njega i zaslužio je pobjedu u tom slučaju", rekao je bivši španski teniser Ferero koji se sada brine o karijeri mladog Karlosa Alkaraza.

"Lično, nakon što sam cijelu karijeru imao povrede, vidim to kao nešto što je teško moguće, ako ne i nemoguće. Očigledno, kada to kaže Novak Đoković, odnosno kada direktor turnira takođe kaže da je bila pukotina, onda morate da vjerujete tome što kažu", zaključio je Španac.

Podsjetimo, Karlos Alkaraz nije igrao na Australijan openu zbog povrede i tako je dozvolio Novaku Đokoviću da uz pobjedu dođe do prvog mjesta na ATP listi, a zanimljivo je da je izjavio i da mu je to mjesto "ukradeno".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC