• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Najveći sportski događaj u istoriji Republike Srpske"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i prvi čovjek Teniskog saveza RS Draško Milinović obišli su u nedjelju gradilište na kojem će biti održan turnir "Srpska open".

 Milorad Dodik i Draško Milinović obišli radove na terenima za Srpska Open Izvor: Srna/Borislav Zdrinja

Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović rekao je da je predstojeći teniski turnir "Srpska open", na kome će nastupiti i najbolji svjetski teniser Novak Đoković, vjerovatno najveći sportski događaj u istoriji Srpske.

"Sve naše institucije, sa Vladom i predsjednikom na čelu, dale su na tom planu bezrezervnu podršku. Ovo je ogroman projekat i u završnoj smo fazi da bi turnir počeo onako kako je planirano", rekao je Milinović koji je sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom danas posjetio mjesto izgradnje teniskih terena u Parku Mladen Stojanović.

On je Dodiku zahvalio za svesrdnu podršku i prepoznavanje ovog važnog sportskog događaja za Srpsku, te izrazio nadu da će svi uživati u tenisu, prenijela je agencija "Srna".

Milinović je rekao da vlada ogromno interesovanje za kupovinu karata koje bi trebale biti u prodaji početkom aprila i preporučio svima da je najsigurnije da ih kupuju onlajn.

БАЊАЛУКА, 19. МАРТА /СРНА/ - Предсједник Републике Српске Милорад Додик посјетио је данас у Бањалуци мјесто изградње тениских терена у Парку Младен Стојановић, гдје ће бити одигран турнир Српска опен на коме ће наступити и најбољи свјетски тенисер Новак Ђоковић.
Izvor: Srna/Borislav Zdrinja

U Parku Mladen Stojanović u toku je izgradnja sportskog terena za potrebe teniskog turnira "Srpska open" koji će biti održan u Banjaluci od 16. do 23. aprila.

Najveći objekat koji se gradi je centralni teren koji može da primi 6.000 gledalaca, a osim ovog, biće spremna još dva terena za mečeve na turniru, kao i šest terena za trening.

Na najvećem teniskom turniru u Republici Srpskoj iz serije 250 nastupiće teniseri iz vrha ATP liste, predvođeni Đokovićem.
Milorad Dodik je rekao da će sva logistika biti spremna do 5. aprila, prenijele su "Nezavisne novine".

"Banjaluka dobija veliki sadržaj za sebe i za sport. Ovo ovdje okolo je sve novo. Ovo je najveći sportski događaj u BiH", rekao je Dodik.

On je dodao da će nakon završetka teniskog spektakla biti napravljen pokretni krov kako bi Banjaluka dobila multifunckionalnu dvoranu.

"Ovdje sam da potvrdim da će sve biti spremno do 5. aprila, a tada ćemo dobiti i sve potrebne dozvole. Dvorana koja će primati 6.000 gledalaca biće premala za sve zainteresovane. Ovo je kapitalni projekat za Banjaluku i Republiku Srpsku", rekao je predsjednik RS.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Prosipanje i mojih para, ni kriv ni dužan

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC