• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaka pitali za Nadala i Federera - on opsovao! Prisjetio se početaka, pa priznao: POP**DIO SAM!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji teniser svih vremena je bio iskren kada je govorio o tome kako se osjećao što mora da igra sa Nadalom i Federerom.

 Novak Đoković o igranju sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom na početku karijere Izvor: Profimedia/Juergen Hasenkopf

Novak Đoković trenutno čeka da se završi turnir u Majamiju i da sazna da li će se vratiti na prvo mjesto ATP liste, a do tada je u intervjuu za "CNN" pričao o svojim planovima za budućnost, ali i o počecima karijere. Otkrio je da mu na startu nije bilo drago što je morao da igra sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, ali da je sa godinama shvatio da mu zapravo njih dvojica mnogo pomažu. 

I u ranijim intervjuima je govorio o tome koliko mu je rivalstvo sa ostatkom "velike trojke" pomoglo da bude toliko dobar, istrajan i dugovječan u tenisu. 

"Isprva sam pop**zdio što sam dio te ere, ali onda sam shvatio da me njih dvojica čine jačim mentalno i fizički. Moja igra se popravila zbog mečeva koje sam imao protiv njih, pogotovo zbog velikih poraza", rekao je srpski teniser. 

Iako sada svi gledaju na ATP listu i čekaju da vide da li će Karlos Alkaraz napraviti čudo i ostati ispred Novaka na prvom mjestu, ipak je ono što je Novaku najbitnije predstojeći Rolan Garos. Izjednačio se sa Rafaelom Nadalom u Australiji po broju osvojenih grend slemova i sada ima 22 trofeja, ali ispred njega je i dalje Serena Vilijams sa 23 trofeja.

"Ona nastavlja da inspiriše mene, ali i sve tenisere širom svijeta. Zaista je ikona ovog sporta toliko godina", rekao je Novak.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC