• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alkaraza pitali da li je fer ono što rade Đokoviću... Mogao je da ga "gurne pod voz", a Španac oduševio odgovorom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sportski potez Karlosa Alkaraza koji je podržao Novaka Đokovića uprkos tome što to u praksi znači i manje uspjeha za njega.

 Karlos Alkaraz podržao Novaka Đokovića Izvor: YouTube/BNP Paribas/Eurosport/Screenshot

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je Indijan Vels i vratio se na prvo mjesto ATP liste. Uspio je da preskoči Novaka Đokovića kome nije dozvoljeno da igra u SAD zbog toga što nije vakcinisan protiv korona virusa, pa se povela diskusija da li su igrači koji su iskoristilo njegovo odsustvo zbog tog statusa i opravdano "broj jedan". Na tu temu je prvo govorio Danil Medvedev, kome se nije dopalo što se potencira takva tema u medijima, dok je svoj sud dao i Karlos Alkaraz.

"Vidite, ja sam teniser, ali i veliki ljubitelj ovog sporta, tako da razumijem da je veoma važno imati najboljeg na planeti na svim događajima. Niko ne želi da vidi velike tenisere kako propuštaju mečeve. Volio bih da Đoković bude na svakom turniru, da dijelim svlačionicu sa njim, iskustva, učim od njega i redovno igram protiv njega", kazao je Španac.

Da bi zadržao prvu poziciju na ATP listi uoči sezone na šljaci, Karlos Alkaraz će morati da osvoji i masters u Majamiju, odnosno potreban mu je takozvani "Sanšajn dabl" koji su do sada izvela samo sedmorica tenisera.

"Bilo je teško što nisam mogao da se takmičim u Melburnu jer je to Grend slem koji sam zaista želio da igram i mislio sam da imam šanse da postanem šampion. Ono što se dogodilo me je navelo da shvatim da postoje stvari koje ne radim dobro, učim iz toga. Možete da provedete dva ili tri sata trenirajući, ali je isto tako važno da vodite računa o sebi van terena, da se odmorite, dobro jedete, uzimate zdrave suplemente, ne gubite rutinu", rekao je Alkaraz za "Njujork Tajms".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC