• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O Novakovom potezu svi pričaju: Vidio svoje patike kod rivala, evo kako je reagovao! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković je bio oduševljen kada je vidio kako se Ivan Gahov pojavio na meču!

 Ivan Gahov nosio Novakove patike Izvor: Twitter/screenshot/TennisTV/Reggie61823972

Novak Đoković je pobijedio Ivana Gahova poslije velike borbe u drugom kolu Monte Karla, a onda prišao na mrežu i rekao Rusu: "Drago mi je da vidim da ti se sviđaju patike!" O čemu je riječ? 

Malo poznati 26-godišnji ruski teniser nema sponzora kada je sportska oprema u pitanju, a i na masters u Monte Karlu je stigao spletom srećnih okolnosti. U posljednji čas je upao u kvalifikacije, prošao ih, dobio Makenzija Mekdonalda u prvom kolu i zaigrao sa Novakom. Naravno da Đokoviću nije promaklo da je Rus nosio njegove patike! Imao je model "Asiks kort FF Novak Đoković", što je oduševilo Srbina!

Kada su na mreži razmijenili komplimente i pozdravili se srpski teniser je iskoristio priliku da prokomentariše i obuću svog rivala. 

Gahov će sada skočiti na ATP listi i vjerovatno prestati da igra čelendžere, a zbog manjka sredstava su mu bolji ruski teniseri pomagali u prošlosti. Andrej Rubljov mu je donirao svoju odeću prošle sezone!

"Andrej Rubljov mi je prošle godine pomogao tako što mi je slao svoju odjeću jer ja nemam sponzora. Danil Medvedev mi je takođe jako dobar prijatelj i često igramo "Plejstejšn" zajedno, a Karen Hačanov mi čestita na svakoj pobjedi i tituli", rekao je za sajt ATP-a Gahov.

Sada su se poznate sportske marke zainteresovale za Gahova i sigurno je da će poslije osvajanja turnira u Đenovi i proboja u Monte Karlu dobiti sponzorski ugovor i neće više morati da brine o opremi. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC