• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIJA 20 GODINA ČEKA EVROPSKI TROFEJ - SAD JOŠ MALO FALI! Na Uskrs gledamo spektakl, Vojvodina na korak od istorije!

Autor Haris Krhalić

Vojvodina će u prvom meču polufinala EHF kupa igrati sa švedskim Alinskasom i probaće da ponovi ono što je uradio Jugović prije 20 godina!

 Vojvodina Alinskas EHF kup Izvor: MN PRESS

Posljednji evropski trofej srpski rukomet je osvojio 2001. godine kada je Jugović iz Kaća savladao Pfadi Vintertur u finalu EHF kupa. Ekipa sa Božom Rudićem i Arpadom Šterbikom ispisala je istoriju, a sada to može da ponovi Vojvodina!

Od 16 časova "lale" igraju protiv švedskog Alinskasa i na Uskrs će odigrati prvi meč polufinala evropskog takmičenja. Tim Borisa Rojevića je briljirao ove sezone ne samo u domaćem takmičenju već i u Evropi i sada će biti na najtežem ispitu. 

Tim predvođen Milošem Grozdanićem. Mozamedom Azzom, Barisom Puhovskim, Milanom Milićem, i Lukom Roganom probaće da na gostovanju u malenom mestu u centralnoj Švedskoj dođe do prednosti.

KAKO JE IŠAO EVROPSKI PUT?

Izvor: MN PRESS

Odlično su igrali srpski timovi u EHF kupu ove godine. Samo je Radnički iz Kragujevca ispao u prvom kolu od Dukle i to golom razlike dok je Dinamo iz Pančeva prošao Dragunas Konversano i Bešiktašt prije nego što je ispao od češke Karvine. Partizan je dobio H71 sa Farskih ostrva, a onda ispao od Gorenja iz Velenja.

Upravo je ovaj tim bio najveći ispit za Vošu! Novosađani su u drugom kolu razbili italijanski Briksen, zatim vrlo lagano prošli austrijski Krems, pa bili uverljivo bolji od Arendala iz Norveške. Protiv Gorenja je na Slanoj Bari bilo 31:30, ali u Sloveniji su uspjeli da pobijede izabranici Borisa Rojevića i sada su na dva koraka od trofeja!

Alinskas je u polufinalu savladao Duklu iz Praga i sada i oni imaju ubjedljivo najveći ispit. U drugom polufinalu se nalaze Runar Sandefjord i Nerbo, tako da će Vojvodina u slučaju prolaska u finale sasvim sigurno igrati sa norveškim timom.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC