• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodinu zbog navijača izbacuju iz Evrope?! Napravili haos u Austriji, protivnik neće da dođe na revanš!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Austrijski klub donio važnu odluku, ne žele da doputuju u Srbiju.

 RK Vojvodina prijeti izbacivanje iz Evrope Izvor: MN PRESS

Veliki skandal mogao bi da potrese Srbiju, ali i čitavu Evropu! Austrijski rukometni klub UHK Krems neće doputovati u Novi Sad na revanš meč treće runde Evrokupa Evropske rukomente federacije (EHF) protiv Vojvodine, zbog nereda koje srpskih navijača napravili na utakmici u Austriji, saopštila je uprava kluba.

Uprava UHK Krems-a je donijela odluku u cilju zaštite igrača i funkcionera, saopšteno je u pismu EHF-u. Utakmica u Kremsu koju je Vojvodina riješila u svoju korist (29:27) prijetila je da bude prekinuta zbog divljanja srpskih huligana, koji su najprije bacali predmete i pljuvali austrijske igrače i njihove navijače, a potom se sukobili i sa policijom.

Rukometni savez Austrije (OeHB) podržava odluku Kremsa. "OeHB i svi rukometaši u Austriji osuđuju svaki oblik nasilja i agresije. Razumljiva je zabrinutost kluba u vezi puta u Novi Sad. Na evropskom savezu je da donese odluku o daljem postupku u ovom slučaju“, poručio je predsjednik OeHB Markus Placer. Pogledajte detalje iz hale:

U Kremsu se nadaju da će EHF odlučiti da se utakmica odigra na neutralnom terenu, bez publike, ili da se Vojvodina izbaci iz Evrokupa zbog neprimjernog ponašanja navijača. Podsjećamo, Novosađani su na gostovanju stigli do pobjede (29:27) i veliki su favoriti pred meč koji treba da se odigra 10. decembra u Srbiji. Pitanje je da li će do njega doći, kao i da li postoji mogućnost da srpski šampion bude domaćin na nekoj drugoj lokaciji.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC