• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Rimu! Ona je iz Rusije, neću valjda se rukujem s njom?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Anhelina Kalinjina nije željela da se pozdravi sa svojom rivalkom nakon meča polufinala u Rimu, što je diglo dosta prašine.

 Ukrajinka nije htjela da se pozdravi sa ruskom teniserkom Izvor: Profimedia

U finalu VTA turnira u Rimu sastaće se Jelena Ribakina i Anhelina Kalinjina, a Ukrajinka Kalinjina je podigla prašinu kada se nakon pobjede u polufinalu samo odšetala do svog mjesta i nije željela da se pozdravi sa protivnicom. Savladala je Ruskinju Veroniku Kudermentovu 7:5, 5:7, 2:6 i tako došla do borbe za trofej. Ipak nije prišla mreži i nije se rukovala sa protivnicom!

"Djevojka je iz Rusije, nije tajna zašto neću da se rukujem sa njom. To je zemlja koja napada Ukrajinu. Da, ovo je sport, ali je i politika. Ništa lično, ali generalno mi nije prihvatljivo", rekla je Kalinjina poslije pobjede. 

Otkrila je da je njena porodica u teškoj situaciji i da se nalazi u zaraćenoj zoni, kao i da novac koji osvaja na turnirima koristi da pomaže ljudima koji su u opasnosti. 

"Meni su treneri mama i tata, a pored njihove akademije je eksplodirala ogromna bomba. Ne pomažem samo njima i nije mi pritisak nego privilegija da igram ovdje. Igram, idem dalje, zarađujem novac i onda mogu da pomognem. Za mene je to važno. Ali pomažem i porodici, pošto su mi baba i deda takođe na okupiranoj teritoriji i ne mogu da odu odatle. Odmah do njih su ruski vojnici sa vojnom opremom", rekla je Kalinjina. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC