• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novače, obriši suze! Smiješno je slušati te kako cviliš" Britanci opet napali Đokovića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Svađa Novaka Đokovića i Kamerona Norija pretvorila se u nešto više pošto i iz Velike Britanije stiže sraman tekst na račun srpskog tenisera.

 Britanac napao Novaka Đokovića Izvor: YouTube/Internazionali BNL d'Italia/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković završio je takmičenje na mastersu u Rimu u četvrtfinalu kada ga je eliminisao mladi Holger Rune, međutim sa ovog turnira pamtićemo ipak više meč sa Kameronom Norijem

Razlog je njihova "tiha svađa" koju je izazvao Britanac pošto je lopticom pogodio Đokovića, a pogled srpskog tenisera nakon toga - kao i "hladni" pozdrav na kraju meča - jasno su govorili koliko se naljutio.

I na konferenciji za medije Đoković je objasnio zašto mu je Nori tog dana "išao na živce", i imao je dobre argumente za to, ali to je bio i povod da ga mediji u Škotskoj napadnu. U tamošnjem listu "Herald" objavljen je sraman tekst u kome se žestoko kritikuje Đoković zbog incidenta sa Norijem i poručuje mu se da "obriše suze".

"Postoji li smiješniji način da izgubite vrijeme od slušanja Novaka Đokovića kako cvili na konferenciji za medije? Tamo je u utorak govorio o Noriju i svemu što ne valja kod najboljeg britanskog tenisera, kada je isto tako lako mogao da priča o sebi", stoji u tekstu uz prepričavanje situacije sa mreže: "(...) Nakon toga se Đoković pretvorio u nakaradnog tinejdžera, a samo njega možemo da krivimo za nedostatak sportskog duha u ovom meču".

Uz kritike na račun Đokovića zato što je kritikovao Norija javno, osvrnuo se i na društvene mreže na kojima su "razapeli" Britanca. "Internet je naravno takav, ali je takođe dobar za vođenje evidencije svaki put kada se radi o licemjerstvu. I, čovječe, koliko je samo puta Novak Đoković bio licemjeran", stoji u tekstu i podsjeća na Novakov bijes zbog toga što je Nori uzeo medicinski tajm-aut na gem do kraja meča.

"Novak Đoković je bio kritikovan jer je uzeo medicinski tajm-aut u finalu Australijan opena protiv Dominika Tima tokom jednog poena u meču kada je izgledalo da Austrijanac preuzima kontrolu. Zatim se Vavrinka žalio sudiji na duge pauze koje je Đoković pravio tkom finala US Opena 2016. godine. Isto je radio i Endi Marej 2015. godine na Australijan openu, dok se Endi Rodik 2008. našalio da misli da Đoković ima SARS i ptičiji grip. Možda da je napravio pauzu - ne bi izgubio od Runea u meču u kome je psovao svog trenera Gorana Ivanišević", navodi se u tekstu i podsjeća i na žurku za vrijeme humanitarnog turnira u Beogradu organizovanog u vrijeme pandemije korona virusa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC