• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šou! Novak napravio spektakl na Rolan Garosu: Do juče se svađao sa Hrvatom, a sad ga iskopirao - navijači oduševljeni!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak je dobro raspoložen pred drugi grend slem sezone!

 Novak Đoković imitirao Gorana Ivaniševića Izvor: Twitter/printscreen/@rnbyhippo22

Novak Đoković je stigao na Rolan Garos, gdje je odradio prvi trening pred više od 1.000 gledalaca i oduševio sve ne samo potezima na terenu nego i smislom za humor! Najbolji srpski teniser je na treningu jedan dio zagrijavanja posvetio svojoj staroj ljubavi - imitiranju! 

U prošlosti dok je bio mlađi je redovno imitirao kolege i koleginice, nekada čak i na zvaničnim mečevima, a sada to radi jako rijetko. Sada je ipak imao inspiracije i odlučio je da se našali na račun čovjeka kome je samo nekoliko dana ranije uputio oštre riječi! 

U pitanju je njegov prvi trener Goran Ivanišević! Prilikom poraza u četvrtfinalu turnira u Rimu od Holgera Runea Novak je bio jako ljut na Ivaniševića i smatrao je da mu trener ne pomaže dovoljno tokom mečeva. Tada su razmijenjene čak i ružne riječi, ali očigledno je sada sve u redu.

Iskoristio je Novak priliku da se našali na račun svog trenera i to tako što je imitrirao Ivaniševićev servis. Hrvat je tokom karijere bio poznat kao vrhunski server, a njegova priprema za početni udarac bila je specifična. Kakva? Pogledajte!

Publika je naravno prepoznala o čemu se radi i sa oduševljenjem su ispratili ovaj dio Novakovog treninga. Nakon prvog uslijedio je i drugi trening Novaka Đokovića u petak kada je sparingovao sa Fincem Emilom Rusovurijem. Meč prvog kola Rolan Garosa očekuje ga tek u utorak kada će se sastati sa Amerikancem srpskih korena Aleksandrom Kovačevićem. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC