• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KIRJOS U CRKVI GLEDAO NBA MEČ: Navijač prišao i pogledao u ekran, pa počeo da se smije (VIDEO)

Kontroverzni teniser iz Australije Nik Kirjos je veliki ljubitelj NBA lige i ne propušta da gleda mečeve čak ni kada je na krštenju.

 Kirjos u crkvi gledao NBA Izvor: Twitter/heraldsunsport/Screenshot

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos blistao je prošle sezone na Vimbldonu i igrao je finale sa Novakom Đokovićem, potom smo ga gledali i u četvrtfinalu US Opena, međutim od ljetos ga muče povrede i nikako da se oporavi. Tokom ove godine još nije izlazio na teren i pitanje je kada ćemo ga gledati sljedeći put pošto je nedavno otkazao Rolan Garos, ali čini se da ga ne zanima pretjerano šta rade njegovi prijatelji i rivali...

Nije tajna da je Nik Kirjos veliki zaljubljenik u košarku, prije svega u Boston Seltikse, tako da ne želi da propusti nijedan njihov meč u plej-ofu, pa čak ni kada je u crkvi. Tako je snimak sa krštenja postao viralan nakon što je jedan muškarac snimio šta to Kirjos gleda na telefonu u crkvi.


Spustio je telefon na klupu ispred sebe, oborio glavu i gledao prenos meča finala Istočne konferencije između Bostona i Majamija. Čini se da je i donio sreću svom klubu pošto su Seltiksi uspjeli da nadoknade prednost od 3:0 i da izjednače na 3:3 u seriji, tako da će imati priliku da postanu prvi klub u istoriji NBA lige koji je prošao dalje nakon poraza u prve tri utakmice plej-ofa. Ako zaista prođe Boston, onda će Kirjos morati da navija i protiv srpskog košarkaša Nikole Jokića čiji tim Denver je već u finalu i čeka protivnika.

Podsjetimo, Kirjos je prošlog mjeseca u Kanberi doživio povredu stopala poslije pokušaja oružanje pljačke, nakon što su lopovi pokušali da mu otmu auto. U međuvremenu se skrasio na privatnom planu i umirila ga je djevojka Kostin Haci.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC