• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak pogledao na tribine - MOŽE NEKO DA MI POMOGNE!? Đoković pričao francuski, pa priznao: NE ZNAM više od ovoga!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prva Novakova poruka poslije pobjede na Rolan Garosu i smijeh svih na tribinama.

 Novak Đoković komentarisao prvu pobjedu na Rolan Garosu Izvor: Profimedia

Novak Đoković pobijedio je Amerikanca Aleksandra Kovačevića u tri seta, pa odlično raspoložen razgovarao sa Aleksom Korečom, legendarnim španskim teniserom i sadašnjim stručnim komentatorom Eurosporta.

"Zadovoljstvo je igrati ovdje, na Rolan Garosu. Ovdje uvijek ima mnogo emocija kroz koje prolazim. Imao sam mnogo lijepih uspomena iz Pariza, ne samo odavde, već i u Bersiju, pa sam veoma motivisan da na ovom turniru igram dobro i idem do kraja. Čestitke Kovačeviću na nastupu danas, stvarno je dobro igrao", rekao je Novak na francuskom jeziku.

"Bili su teški uslovi za igru, morao sam da budem fokusiran na sve jer je vjetar mijenjao smjer kretanja loptice. Zadovoljan sam i ostajem pozitivan poslije ovog duela", dodao je on.

Na pitanje da li će da nastave razgovor na engleskom ili na francuskom jeziku, Novak se našalio da je iskoristio skoro sve riječi koje zna, ali su ipak i Španac i Srbin produžili na jeziku domaćina turnira.

"Prva dva seta nije bilo problema, a onda sam počeo da propuštam prilike na početku trećeg seta. Izgubio sam malo fokus u svemu tome, ali na to je uticalo i to da je digao kvalitet svoje igre, a kad pokažete takav nivo ovdje, na grend slem turniru, onda morate da zaslužite pobjedu i tako i treba da bude i tako i jeste na grend-slem okršajima. Fizički, stvari su danas bile drugačije nego prije 10 godina, ali ovo jeste dobar start turnira za mene."

Na pokušaj Španca da nastave razgovor, Đoković se uz osmijeh okrenuo ka tribinama: "Potreban mi je nastavnik francuskog, tražim ga, da li neko može da mi pomogne?", rekao je Nole. Na to se okrenuo ka nekome u publici, jer je neko prihvatio njegov poziv i zaista mu ponudio pomoć oko jezika.

Veoma prijatno popodne za Novaka na "Šatrijeu", neka takvi dani budu i u nastavku turnira. Na kraju dana, prije odlaska sa terena, on je na kameri napisao poruku "Kosovo je srce Srbije".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC