• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRESTANITE DA ŠIRITE MRŽNJU! Publika napadala Novaka, a sad je Ruskinji prekipjelo: Odlazim ogorčena sa Rolan Garosa

Darija Kasatkina nije htjela da ćuti nakon što ju je publika na Rolan Garosu izviždala bez ikakvog razloga.

 Darija Kasatkina ljuta na publiku na Rolan Garosu Izvor: Tweet/Z kortu - informacje tenisowe | Tennis news/Screenshot

Mnogo je buke oko politike na Rolan Garosu. Arina Sabalenka neće da daje intervjue jer novinari vrše pritisak na nju zbog podrške predsjedniku Bjelorusije Aleksandru Lukašenku, Novak Đoković je digao prašinu natpisom "Kosovo je Srbija", a ukrajinske teniserke neće da se rukuju sa ruskim.

Upravo je oko toga ispao problem nakon što je Ruskinja Darija Kasatkina ispala od Ukrajinke Elene Svitoline, a kada se nisu rukovale na mreži publika je Ruskinju ispratila zvižducima. To je Kasatkinu naljutilo, pogotovo što se ona zapravo pozdravila sa Svitolinom.

"Odlazim iz Pariza osjećajući se jako ogorčeno. Svih ovih dana, nakon mečeva koje sam igrala uvijek sam zahvaljivala publici na podršci, na tome što su uvijek tu za tenisere i teniserke. Ali juče sam izviždana samo zato što sam ispoštovala želju protivnice da se ne rukujemo", napisala je Darija Kasatkina na tviteru, a dvije teniserke su poslije međusobnog meča u četvrfinalu zapravo razmijenile pozdrav. Pogledajte i kako: 

Elina i Darija su jedna drugoj pokazale palac na gore i tako je Darija pozdravila rivalku, a sa druge strane izbjegle su skandal koji je mogao da se desi da je samo jedna izašla na mrežu da se rukuje. 

"Elina i ja smo pokazale poštovanje jedna prema drugoj tokom meča, ali odlazak sa terena je juče bio najteži dio. Budite bolji ljudi, volite se međusobno. Ne širite mržnju. Pokušajte da načinite svijet boljim mjestom. Ja ću i dalje voljeti Rolan Garos bez obzira na sve, uvijek. Vidimo se sljedeće godine", napisala je Kasatkina. 

Kasatkina je više puta govorila protiv rata u Ukrajini, a na tome joj se zahvalila lično i Elina Svitolina. "Zahvana sam joj na stavu koji je zauzela. Ona je jako hrabra jer je to rekla javno, to nije uradilo mnogo sportista", istakla je Ukrajinka.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC