• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladen Bojinović o mogućnosti preuzimanja Borca m:tel: Gdje ima dima, ima i vatre, ali...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Legendarni rukometaš Borca, Barselone, Pari sen Žermena, Monpeljea i reprezentacije Srbije Mladen Bojinović nije ni potvrdio niti demantovao pojedine spekulacije oko angažmana u banjalučkom klubu na nekoj od rukovodećih funkcija.

 Mladen Bojinović o preuzimanju funkcije u RK Borac Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Pojedini portali objavili su nedavno da će Mladen Bojinović poslije neuspješne sezone Borca m:tel u Premijer ligi Bosne i Hercegovine oformiti ekipu ljudi iz rukometa, koji će preuzeti odgovorne funkcije u banjalučkom klubu i pokušati da nekadašnjeg prvaka Evrope i osvajača Kupa IHF vrati na evropske staze slave.

Pokušavali su banjalučki mediji, uključujući i MONDO, da dobiju potvrdu ove informacije, ali se popularni Baka nije oglašavao nigdje po ovom pitanju.

Prilika se ukazala na konferenciji za štampu povodom trećeg po redu rukometnog kampa "Mladen Bojinović Dugi", koji će poput dva prethodna biti održan u "Gradu Sunca" Trebinju.

"Ne znam nijednog Banjalučanina da je rođen u Banjaluci, a da ne voli Borac i da ne bi želio da bude u Borcu. Kako kažu, gdje ima dima, ima i vatre. Međutim, trenutno je kamp 'Mladen Bojinović Dugi' aktuelan i samo sam oko toga angažovan. Pogotovo u ovom periodu kada se spremamo za treće izdanje kampa. Ako bude išta na tu temu, lično ću vam se obratiti na ovakvoj konferenciji. Kod mene nema skrivanja, uvijek je sve transparentno", rekao je Bojinović.

Podsjetimo, na kraju sezone crveno-plave su napustili Luka Perić (Celje Pivovarna Laško), Berin Brkić (Ohrid), te Luka Knežević i Marko Lukić, koji će u narednom periodu nositi dres Slobode. A put Tuzle krenuće i dosadašnji trener Mirko Mikić, dok će vrlo izvjesno na njegovo mjesto doći selektor BiH Irfan Smajlagić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC