• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljestvica nije pala, REKORD SRBIJE JESTE - ANGELINA PONOVO "LETJELA"! Topićeva ćerka blistala i u Parizu, ona je čudo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

I u narednim godinama ćemo od Angeline Topić gledati impresivne rezultate na velikim takmičenjima.

 Angelina Topić oborila rekord Srbije Izvor: MN PRESS

Talentovana srpska atletičarka Angelina Topić (17), oborila je nacionalni rekord u skoku uvis preskočivši visinu od 197 cm. Ovo izvanredno dostignuće dogodilo se na Dijamanstkoj ligi u Parizu kada je svojim impresivnim skokom nadmašila prethodni nacionalni rekord za dva centrimetra, i to u trećem pokušaju.

Rezultat koji je Angelina postigla još jedna je potvrda napornog rada i uloženog truda, a nakon obaranja rekorda, Angelina je dala kratku izjavu o izuzetnom dostignuću iz glavnog grada Francuske, u kojem ovih dana i Novak Đoković ide po jedan od najbitnijih rekorda u bogatoj karijeri.

"Ponosna sam što sam uspjela da postavim novi nacionalni rekord. Ovo je samo početak, i radujem se daljem napretku i postizanju još većih visina", rekla je Angelina, koja je u ukupnom plasmanu zauzela treće mjesto, iako je jedna od najmlađih takmičarki koje su se ikada borile na ovako velikoj sceni. 

Podsjećamo, Angelina Topić već ima bronzanu medalju sa seniorskog Evropskog prvenstva na otvorenom, dok je u mlađim kategorijama dominirala na državnim prvenstvima, Balkanijadama, evropskim i svjetskim prvenstvima... Možda i najveća nada srpske atletike ćerka je legendarnog Dragutina Topića koji i dalje drži državni rekord u muškoj konkurenciji, ali i tri svjetska rekorda za skok uvis. Dragutin je, iako već godinama penzioner i atletski trener, aktuelni rekorder za juniore i u dvije veteranske kategorije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC