• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"NOVAČE, JESI ČUO DA JE KRCNULO NEŠTO!?" Amanović "presjekao" navijače, a Stefan opet ukrao šou - sprema tatu za finale!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dobra atmosfera na treningu Novaka Đokovića pred finale Rolan Garosa protiv Kaspera Ruda. Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa, Nemanje Stanojčića.

 Stefan na Novakovom treningu pred finale Rolan Garosa Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Srpski teniser Novak Đoković ide po 23. grend slem titulu i od 14.30 će u finalu Rolan Garosa igrati protiv Kaspera Ruda. Svega par sati prije duela, srpski teniser odradio je trening i tamo je imao veliku pomoć od svog sina Stefana. I on je bio na terenu broj "dva" i pomagao je tati i timu. Sve to pred punim tribinama!

Stefan je bio u ulozi skupljača loptica, dok je Novak razmjenjivao udarce sa novim trenerom Karlosom Gomezom Ererom. Sve to pratio je Goran Ivanišević koji je davao sugestije tokom razmjena. Za to vrijeme je Novak od Erere tražio da mu malo više šalje loptice na forhend i da udara malo jače, svjestan da i Rud udara dosta snažno. Dobri udarci praćeni su aplauzima i povicima "Idemo majstore" na srpskom.

Bilo je i osmijeha, što je dobar znak. Kada je Novak Đoković izašao na mrežu da odigra volej, ka njemu se okrenuo Amanović i pomalo ozbiljno ga upitao: "Jesi čuo da je krcnulo nešto?". Novak se okrenuo i nasmijao na ove riječi, pa je potom i zanjihao kukovima da dokaže da je sve u redu, odnosno to je bila očigledno interna šala koja je možda uplašila srpske navijače koji su razumjeli o čemu su pričali.

Odmah na terenu pored tog trenirao je i Kasper Rud, teniser iz Norveške. Njegov trening počeo je ranije i završen je prije nego što je Novak došao na teren. I on je dobio aplauze i zahvalio se navijačima koji su bili tu da ga podrže. Bilo ih je znatno manje nego na Đokovićevom terenu.

Podsjetimo, danas je u Parizu najvlažniji dan od početka turnira i pojedine prognoze najavljuju kišu popodne, što nikako ne bi bila dobra vijest za Novaka Đokovića kome su uslovi na "Šatrijeu" već pravili dosta problema tokom turnira.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC