• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najavljena kiša u Parizu! Novak Đoković će gledati u nebo pred finale Rolan Garosa!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković igra protiv Kaspera Ruda u Parizu, a mnogi prate i vremensku prognozu za ovaj meč... Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

 Najavljena kiša na finalu Rolan Garosa Novak Đoković Kasper Rud Izvor: Profimedia

Novak Đoković igraće protiv Kaspera Ruda za svoju 23. grend slem titulu. Finale Rolan Garosa zakazano je za nedjelju i počeće oko 14.30 časova. Dok se čeka početak borbe za trofej pojavila se i jedna informacija koja se neće dopasti mnogima. Prema najavama meteorologa očekuje se da će u Parizu padati kiša baš u tom periodu.

Naravno, svi znaju koliko prognoze mogu da budu nepredvidive i da ne mora da znači da će biit padavina, ali ukoliko se to dogodi, kome bi više odgovaralo? U teoriji bi vjerovatno Norvežaninu više prijalo da se meč igra pod zatvorenim krovom na stadionu "Filip Šatrije", mada se vjerovatno ni Novak ne bi previše bunio. Ako do toga dođe, uslovi za igru se mijenjaju, postaju sporiji i to prija više Kasperu. Srbin više voli da igra pod otvorenim krovom na šljaci, ali nije to faktor koji bi mogao da bude preloman. Doduše, Đokoviću dvoranski uslovi ne smetaju na tvrdim podlogama što je više puta dokazao. Zbog svega toga će Nole gledati malo i u nebo u Parizu prije finalnog meča.

Od početka turnira u francuskoj prestonici vrijeme je savršeno. Sunčano, sa preko 25 stepeni celzijusa u prosjeku. Izuzev povremenog naleta vjetra, posebno kada su se mečevi igrali u večernjim terminima, sve ostalo djelovalo je perfektno. Zbog toga je najavljena nagla promjena vremena vjerovatno malo iznenadila i navijače, ali ostaje da se vidi hoće li meteorolozi biti u pravu i u kakvim uslovima će se igrati finalni meč. Treba dodati i da će i Novak i Kasper na dan meča izaći na terene nekoliko sati prije početka susreta kako bi odradili svoje treninge.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Srki

U nebo moze gledati samo Kasper,jedino mu ono moze danas pomoći...cekamo 23GS

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC