• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bokseri Slavije otputovali na završni turnir Regionalne lige: Želimo titulu!

Autor Dragan Šutvić

U Bokserskom klubu Slavija sve puca od optimizma uoči završnog turnira Regionalne lige koji je na programu predstojećeg vikenda.

 bokseri slavije pred finalni turnir regionalne lige  Izvor: MONDO

Put Novog Pazara, na finalni turnir Regionalne lige, bokseri Slavije otišli su puni motiva i riješeni da u ringu daju sve od sebe. Ne kriju da im je cilj osvajanje šampionske titule, ali su svjesni težine tog posla. Ipak, ove sezone mnogima su pomrsli konce, pa Nikola Ivković i saborci poručuju da će u novopazarskom "Pendiku" od prvog do posljednjeg zvuka gonga jurišati na pobjede.

U polufinalu čeka ih ekipa Sombora.

"Niti jedan klub ove sezone nije bio za potcijeniti, ali ove četiri koje su se plasirale na završni turnir su odskočile. Ekipa Sombora ima veoma kvalitetne boksere i očekujem rat u ringu i jednu veliku borbu. Mi ne krijemo da napadamo titulu i daćemo sve od sebe da je osvojimo. Znamo da je Novi Pazar glavni favorit, ali nećemo odustati. Spremni smo", kaže Ivković.

Slavija će na završnom turniru biti lišena pomoći Lea Cvitanovića i Alena Rahimića koji su na Evropskim igrama u Krakovu, a zadatak da ih dostojno zamijene u ringu pripao je slovenačkim bokserima Gregoru Starešiniću i Nejcu Petriću.

"Ekipa mi izgleda veoma dobro i vidim da su svi u sjajnoj formi. Ne potcijenjujemo nikoga, ali sa velikim sampouzdanjem dočekujemo završni turnir. U svaku borbu ulazimo sa željom za pobjedom i vjerujem da ćemo pokazati kvalitet koji posjedujemo", kaže Petrić.

Pun optimizma je i Gregor Starešinić.

"U odličnoj sam formi i očekujem pobjede u ringu. Velika mi je čast što ću da boksujem za Slaviju, klub koji je nadaleko čuven u svijetu boksa, i nadam se da ćemo uspjeti da ostvarimo cilj, a to je da se domognemo titule", poručuje Starešinić.

Izvor: MONDO

U stručnom štabu Slavije zadovoljni su formom svih boksera koji će nastupiti na završnom turniru u Novom Pazaru.

"Čeka nas težak posao, ali su svi spremni za 'rat' u ringu, od prvog do posljednjeg boksera. U polufinalu nas čeka ekipa Sombora i smatram da će nijanse odlučiti pobjednika i putnika u finale. Bez obzira na konačan rezultat u Novom Pazaru, smatram da smo već ostvarili veliki uspjeh. O Slaviji se ponovo priča u regionu, Slavije je ponovo tema u svim klubovima, tako da možemo da budemo zadovoljni onim što smo uradili", kaže Vladan Kljajić, trener BK Slavija.

Pojačanja su stigla i u stručni štab. Ales Šurbek iz Slovenije ističe da će njegovi bokseri dati sve od sebe da Slavija ostvari što bolji rezultat u Novom Pazaru.

"Očekujem da se naši bokseri pokažu kao prava pojačanje za završni turnir. Uvjeren sam u dobar rezultat. Poznajemo rivale i pripremili smo taktiku tako da očekujem naše dobro izdanje. Ligaški dio sezone je bio veoma dobar. Imali smo priliku da gledamo kvalitetne borbe, a moram da kažem da je moje mišljenje da je Slavija u nekim borbama bila oštećena, tako da je mogla biti i koja pobjeda više", mišljenja je Šurbek.

Delegaciju BK Slavija u Novom Pazaru predvodiće direktor Dalibor Petković i sportski direktor Igor Savičić. Petković ističe da je plasmanom na završni turnir ostvaren cilj, ali poručuje da je želja svih da se ode do samog kraja.

"Želim da se zahvalim bokserima Slavije koji su nam pokazali u ringu kako se brani čast ovog kluba. Odboksovali su više od 120 mečeva ove sezone i potpuno zasluženo su se domogli završnog turnira. U polufinalu nas čeka Sombor, ekipa koja se minulog vikenda domogla šampionske titule u Srbije i očekujem jednu žestoku borbu. Ipak, ja se nadam da ćemo se domoći finala, a onda i šampionske titule", vjeruje Petković.

U drugom polufinalu sastaju se ekipe Novog Pazara i Loznice.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC