• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KIRJOS ZAVRŠIO U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI ZBOG PORAZA NA VIMBLDONU: Razmišljao sam o samoubistvu, a onda sam vidio oca

Nik Kirjos priznao je da je u jednom trenutku karijere bio u psihijatrijskoj bolnici.

 Nik Kirjos završio u psihijatrijskoj bolnici nakon poraza na Vimbldonu 2019. godine Izvor: Profimedia

Nik Kirjos završio je u psihijatrijskoj bolnici zbog poraza na Vimbldonu 2019. godine. Počeo je da razmišlja tada o samoubistvu i odlučio je da potraži pomoć. Otkrio je to i on sam u Netfliksovom dokumentarcu "Break point". Meč sa Rafom Nadalom mogao je da bude koban za njega...

Bilo je to poslije meča drugog kola u Londonu prije četiri godine, španski igrač pobijedio je poslije četiri seta, a Nik je na tom meču nosio zaštitni rukav kako bi sakrio ožiljke.

"Stvarno sam razmišljao o samooubistvu. Izgubio sam na Vimbldonu, probudio sam se i moj otac je sjedio pored mene i plakao, to mi je bio znak za 'buđenje'. Pomislio sam 'Ok, ne smijem više ovo da radim'. Završio sam na odjeljenju psihijatrije u Londonu kako bih pokušao da riješim svoje probleme", rekao je Kirjos, a prenosi "Australian Broadcasting Corp".

Priznao je da je u tom periodu previše pio, koristio razne lijekove, svađao se sa porodicom i prijateljima. "Taj pritisak, očekivanja, kada su sve oči uprte ka tebi. Jednostavno, nisam mogao da se nosim sa svim tim. Mrzio sam sebe", ispričao je Nik.

On je u februaru ove godine morao javno da se izvini sudu i svojoj bivšoj djevojci, pošto je priznao da ju je gurnuo na zemlju tokom 2021. godine. "Nisam bio u dobrom psihološkom stanju kada se to dogodilo, reagovao sam užasno i zbog toga žalim. Znam da sam pogriješio i stvarno mi je žao zbog toga. Mentalno zdravlje nije za šalu, život ponekad ume da bude preplavljen emocijama. Ali, potražio sam pomoć, radim na sebi i to mi je pomoglo da sada budem bolja osoba", rekao je tada na sudu Kirjos.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC