• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ĐOKOVIĆ UTJERAO STRAH U KOSTI ALKARAZU! Španac se već predao, a Vimbldon nije ni počeo: Samo on može da pobijedi Novaka

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Karlos Alkaraz se izgleda već plaši Novaka Đokovića, ne vjeruje u uspjeh ni na Vimbldonu...

 Karlos Alkaraz smatra da samo Nik Kirjos može da pobijedi Novaka Đokovića na Vimbldonu Izvor: Profimedia/JuergenHasenkopf

Samo Nik Kirjos može da pobijedi Novaka Đokovića na Vimbldonu. Tako glasi izjava Karlosa Alkaraza kome je, kako stvari stoje, srpski igrač već utjerao strah u kosti. U polufinalu Rolan Garosa Nole je pobijedio Španca koji je poslije drugog seta upao u probleme i cijelo tijelo počelo je da mu se grči. I sam je priznao da je jedan od glavnih razloga toga upravo Srbin i jak intenzitet meča, nešto sa čim se do sada u karijeri nije susreo.

Upravo je to bilo jedno od pitanja za mladog španskog tenisera u vezi sa predstojećim Vimbldonom. Šta očekuje od turnira i da li smatra da može da ga osvoji.

"Pričao sam i ranije da vjerujem da mogu da osvojim bilo koji turnir na kom igram. Međutim, na travi je to za mene komplikovanije, jer nemam mnogo iskustva i mučio sam se u nekim mečevima na toj podlozi. Očigledno, tu je Novak koji je uz Rodžera Federera jedan od najboljih igrača koji je ikada igrao na travi", rekao je Alkaraz.

Prokomentarisao je i izjavu Kirjosa koji je i sam nedavno rekao "da samo on može da zaustavi Novaka u Londonu". To mišljenje dijeli i Karlos. "Kirjos je već igrao finale Vimbldona, trava mu leži. Ne kažem da ja nisam sposoban da pobijedim Đokovića, samo da imam manje šanse nego na nekim drugim podlogama. Nik ima više šansi od bilo kog drugog igrača", zaključio je Alkaraz.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC