• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BAJKA JE GOTOVA, ŠTA ĆEMO SAD? EVO ŠTA PLANIRA NATALIJA STEVANOVIĆ: Zove je Argentina, ona se nada nečemu većem

Natalija Stevanović bi mogla da poslije ovog Vimbldona ima potpuni preokret u karijeri!

 Šta očekuje Nataliju Stevanović nakon Vimbldona Izvor: Profimedia

Gotova je najljepša priča ovogodišnjeg Vimbldona, naša Natalija Stevanović ispala je u trećem kolu Vimbldona od Petre Kvitove. Borila se, vidjeli smo i prekid zbog kiše i jednu ogromnu sudijsku grešku na njenu štetu, ali će sada uprkos porazu moći da uživa u plodovima svoje sjajne igre na vimbldonskoj travi. 

Ona je zapravo dobula pet mečeva pošto je uspjela da prođe kvalifikacije, a onda savlada Karolinu Pliškovu i Tamaru Korpač u glavnom žrijebu, što joj je donijelo ogroman skok na VTA listi. Ona će se pomjeriti više od 80 mjesta i biće kako sada stvari stoje 144. ili 145. na VTA listi koja će izaći u ponedjeljak. 

Sa bodovima koje je osvojila stigla je do 491 poena na listi i ovo će joj biti ubjedljivo najbolji rang karijere. Uz to će joj naravno pomoći i 153.000 evra koje je zaradila plasmanom u treće kolo. U nastavku sezone ona će braniti jako malo poena i imaće priliku da još mnogo napreduje, ali bi takođe mogla da dobije i pozive za mnogo bolje turnire nego što je planirala. 

Za sada je zvanično da je prijavljena za turnir koji se od 24. jula igra u Bragadu u Argentini. To je ITF turnir sa nagradnim fondom od 25.000 dolara i igra se na šljaci, ali vidjećemo hoće li baš toliko odmarati Natalija. 

Poslije skoka od 80 mjesta, pobjede nad bivšom najboljom teniserkom svijeta i odlične igre protiv dvostruke šampionke Vimbldona vrlo je vjerovatno da će sada dobiti specijalne pozivnice za neke bolje turnire. Za sada je vrijeme za odmor i oporavak, pošto se mučila sa bolovima u drugom kolu Vimbldona, a onda nadamo se i za nove pobjede.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Neće biti, bajka je tek počela

Zole

Na zalasku karijere 150 hiljada funti,nije loše

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC