• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"KRAĐA! ŠTA JE OVA ŽENA SLUŠALA I GLEDALA?" Komentator pobjesnio u prenosu: Pokrali su Nataliju! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Komentator RTS-a pobjesnio je zbog sudijske krađe na meču Natalije Stevanović.

 komentator pobjesnio u prenosu meča natalije stevanović Izvor: RTS2/Screenshot

Meč srpske teniserke Natalije Stevanović i češke predstavnice Petre Kvitove prekinut je zbog kiše u drugom setu i to u najgorem trenutku po Nišlijku. Nakon što je Kvitova dobila prvi set 6:2, Natalija je uspjela da zaigra bolje u drugom setu i da na vrijeme vrati brejk, pa je pred pauzu vodila 5:4. Ipak, možda je taj rezultat mogao da bude i bolji po nju da je jedna sudijska odluka nije koštala izgubljenog poena.

U trećem gemu drugog seta Kvitova je napravila brejk, ali pošto je sutkinja ukrala poen Stevanovićevoj. Ona je odservirala as dok je Kvitova vodila 30:15, pogrešno je procijenjeno da je bio aut, zbog čega je Natalija tražila intervenciju hok-aj sistema. A kada je potvrđeno da je u pravu, tek onda je nastao haos!

Stevanovićeva je zahtijevala objašnjenje sutkinje iz Brazila koja je tvrdila da je Kvitova "dirala loptu reketom" i da zbog toga ne može da joj da poen, a i Čehinja je sramno ćutala iako je znala da to nije istina. To je žestoko iznerviralo Nišlijku, ali možda još više komentatora RTS-a Vladimira Mijaljevića koji je pobjesnio zbog ukradenog poena, tako da je emotivnom reakcijom pokazao koliko i njemu znači Natalijin meč.

"Ovo je as! I to broj dva...", kazao je komentator na Javnom servisu prije nego što je shvatio da je došlo do previda: "Kako prvi servis, zar ovo nije poen? Zaista šteta... Ovo mora da bude poen za Nataliju, nije je vratila uopšte! Ma nema šanse da je ta odluka, ne, ne, ovo je krađa! Nije istina da je ta odluka bila. Ma kakvi, ma nema govora, ovo je stvarno sramna odluka Brazilke! Toliko se kasno čulo aut, šta je ova žena slušala i gledala. Kriminalna odluka!", zapitao se srpski komentator o poenu koji je nažalost poljuljao Nišlijku i donio potom brejk Kvitovoj.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC