• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FINALISTKINJA IZBAČENA SA CENTRALNOG TERENA: Čim je kročila na travu, morala je nazad, evo u čemu je stvar

Ons Žaber je imala neprijatnost pred finale Vimbldona i nije joj bilo dozvoljeno da se pojavi na terenu.

 Ons Žaber izbačena sa terena pred finale Vimbldona Izvor: Profimedia

Skandal pred sam početak finala Vimbldona. Organizatori su prema navodima "BBC-a" izbacili finalistkinju ženskog singla Ons Žaber sa zagrijavanja pred finale na Centralnom terenu i to zbog opreme. 

Duel sa Marketom Vondroušovom je malo kasnio, a sada je otkriveno i zašto. Tunišanka je izašla na zagrijavanje u crnoj opremi, u namjeri da se pripremi, osjeti teren, a onda ode u svlačionicu i presvuče se, ali joj to nije dozvoljeno. Kada je izašla u crnoj kombinaciji na travu Centralnog terena, odmah je izbačena.

Na Vimbldonu važe jako striktna pravila kada je u pitanju obkačenje i neophodno je da teniseri i teniserke budu u kompletno bijelim kombinacijama, mada je od ove godine teniserkama dozvoljen crni donji veš. Takođe pravila su pomalo promijenjena kada je Janiku Sineru dozvoljeno da na teren donese luksuznu "Guči" torbu. 

"Takmičari moraju da budu obučeni prikladno za tenis, što znači skoro potpuno bijelo. To se odnosi na momenat od kada izađu na teren", stoji u pravilniku Vimbldona, a nekadašnja grend slem šampionka Kris Evert je podržala ovaj potez turnira. "Da vam kažem, Ons je nosila potpuno crnu kombinaciju na Centralnom terenu i zato su je izbacili. Natjerali su je da se presvuče u bijelu. Na Vimbldonu morate nositi bijelo", rekla je Amerikanka.

Ipak nije bilo dodatnih sankcija za Žaber i kada se presvukla mogla je nazad na teren, pa je meč mogao da počne i bolje ga je počela Žaber koja je povela na samom startu. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC