• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK SLAO POLJUPCE, PA GA "GAĐALA" BJELORUSKINJA! "Đokoviću, nije mi te žao, pa imaš 23 grend slema" (FOTO)

Novak Đoković i Arina Sabalenka nastavljaju da se druže i u Sinsinatiju.

 Arina Sabalenka i Novak Đoković  Izvor: Instagram/sabalenka_aryna

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala mastersa u Sinsinatiju pošto mu je Alehandro Davidovič Fokina predao susret u drugom setu, pri rezultatu 6:4 za Noleta. Bio je to vrlo čudan meč u kome je Đoković i dalje tražio svoju pravu formu, ali je isto tako bio vrlo nasmijan i imao je vremena sve da nasmije, pa je "ukrao šou" tako što je slao poljupce jednog gospođi u publici i nije se samo na tome zaustavio.

Dobro je poznato da Novak Đoković ima odličan odnos sa Arinom Sabalenkom, pa se čini da su njih dvoje nastavili da se druže i u Sinsinatiju. To je otkrio sada zvanični profil turnira koji je podijelio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se vidi da je Bjeloruskinja "gađala" Noleta lopticama i da se naš as nije snašao.

"Imaš 23 grend slema i ne možeš da uhvatiš lopticu ha-ha... Žao mi je, ali mi i nije žao Novače!", napisala je Arina Sabalenka koja je podijelila očigledno neki trenutak sa snimanja u Sinsinatiju.


Podsjetimo, Novak Đoković i Arina Sabalenka su se lijepo družili i na Vimbldonu, dok je poznato i da je Bjeloruskinja uvijek stajala uz srpskog tenisera, pa i u najtežim trenucima karijere. Njih dvoje su inače odlično startovali u Sinsinatiju pošto će Đoković u noći između četvrtka i petka igrati protiv Gaela Monfisa za četvrtfinale turnira, dok će Sabalenka nekoliko sati prije njega na teren kada je čeka duel sa Kasatkinom u istoj fazi takmičenja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC