• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKRIO KLJUČNU STVAR KOD NOVAKA ĐOKOVIĆA: Oglasio se Španac koji živi da pobijedi Srbina!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković u noći između srijede i četvrtka počinje put ka tituli u Sinsinatiju. Prvi protivnik na tom putu biće mu Španac Alehandro Davidovič Fokina.

 Fokina o Novaku Đokoviću Izvor: Twitter/tweener lobbyist/screenshot

Srpski teniser Novak Đoković kreće u svoj pohod u noći između srijede i četvrtka a prva prepreka mu je španski teniser Alehandro Davidovič Fokina, teniser koji je prošle nedjelje igrao polufinale mastersa u Torontu. Uoči pomenutog susreta, Španac vjeruje da može da ostvari svoj san pobjedom Novaka u drugom kolu mastersa u Ohaju.

"Želio sam jednog dana da igram s njim i ako ga pobijedim, da to bude san. Tako je i sada. Ako budem uspio da pobijedim, biće to san, jer se ne pobjeđuje protiv takvih igrača svakoga dana. Ima sve od Rafe i Federera. Tijelo mu je vrlo elastično i može da bude vrlo, vrlo čvrst. Ima oružja kojima te tjera da griješiš, a pravi i vinere, vrlo dobro servira. Ipak, njegov ključ je u tome što dobro vidi meč, dobro osjeća momenat i zna da procijeni kada šta treba da uradi. Mislim da će biti zabavan meč za gledaoce”, rekao je Davidovič Fokina.

Do sada njihov međusobni skor je 3-1 koji ide u korist Đokovića. Fokina je slavio u Monte Karlu prošle godine rezultatom 6:3, 6:7, 6:1. "Sjećam se da sam tada dominirao u razmjenama. Onda je napravio brejk sredinom drugog i bio je napaljen kada je izjednačio, ali bio sam koncentrisan na svakoj lopti i to je bio ključ. Na kraju krajeva, rezultat se i zaboravlja, on je legenda i ne igraju se takvi mečevi svakoga dana”, podvukao je Fokina.

Novak je već igrao u Sinsinatiju u utorak, kada je u dublu sa Nikolom Ćaćićem izgubio od Britanca Marija i Australijanca Vinusa sa 6:4, 6:2. Đokoviću je master u Sinsinatiju osvojio dva puta, a to je generalna proba pred US open koji počinje 28. avgusta a to je ujedno i posljednji grend slem u sezoni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC