• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kad Novak Đoković izlazi na teren u Sinsinatiju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković će poslije mjesec dana i poraza u finalu Vimbldona konačno igrati mečeve u singlu i to neće gledati veliki broj njegovih navijača u Srbiji zbog nezgodnog termina.

 Kad Novak Đoković izlazi na teren u Sinsinatiju Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković saznao je konačno kada će izaći na teren i igrati drugo kolo muškog singla na mastersu u Sinsinatiju. Nakon što je preskočio prvo kolo, Novaka Đokovića u drugom čeka vrlo nezgodan izazov u vidu španskog igrača Alehandra Davidovič Fokine, a organizatori su odlučili da ovaj meč bude u "prajmu" za gledaoce u Sjedinjenim Državama, što nije naročito dobra vijest za navijače u Srbiji.

Prema procjenama, Novak Đoković i Alehandro Davidovič Fokina će na teren izaći u noći između srijede i četvrtka ne prije 1 čas ujutru, što će reći da neće moći baš cijela Srbija da ga gleda, pošto je u pitanju vrlo kasni termin i to tokom radnog dana, kada će ipak većina željeti da se naspava.

Oni koji budu budni, sigurno će moći da vide i veliku podršku za Novaka Đokovića sa tribina, pošto je od dolaska u SAD, prvi put poslije dvije godine, veliki broj navijača uz njega na svakom koraku. Nažalost, to nije pomoglo Đokoviću i Ćaćiću u dublu, s tim da treba reći da se najbolji srpski teniser odlučio da se prijavi za parove samo zato što mu je bio potreban meč prije starta turnira, ali i zato što slijede mečevi u Dejvis kupu.

Što se tiče singla, ovo će biti prvi meč za Novaka Đokovića poslije mjesec dana i poraza od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona. Odmah ga čeka baš težak izazov, pošto ne samo da je Fokina 23. na svijetu, nego je igrao odlično u Torontu i zaustavljen je tek u polufinalu protiv De Minora. Đoković protiv njega ima skor 3:1.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC