• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISPLIVALE ĐOKOVIĆEVE SLIKE IZ HRVATSKE! Skinuo majicu i zaigrao se sa djecom

Novak Đoković u noći između srijede i četvrtka počinje put ka tituli u Sinsinatiju. Prvi protivnik na tom putu biće mu Španac Alehandro Davidovič Fokina.

 Novak Đoković igrao tenis sa djecom na Korčuli Izvor: Profimedia

Novak Đoković je već odigrao svoj prvi meč na turniru u Sinsinatiju, ali su se društvene mreže rasplamsale nakon što je izašla fotografija tenisera sa odmora u Hrvatskoj. Novak Đoković zaigrao je tenis sa djecom koju je sreo na ostrvu Korčula. Mališani su napravili teren od dvije klupe, a tada im se pridružio srpski teniser. Na slikama se vidi kako se Novak zabavlja sa najmlađima i na kraju meča se pozdravlja sa "protivnikom". Definitivno je da će dječica pamtiti ovaj susret.

Nakon poraza u finalu Vimbldona, za koji kaže da ga je zaboravio za dan, Đoković je sa porodicom otišao na odmor. Krstario je Jadranom zajedno sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom. Drugu polovinu odmora, Novak je proveo u Crnoj Gori, gdje je počeo pripreme za sljedeći masters. Srbin je pripreme imao u naselju Portonovim na terenima Akademije Tipsarević.

Najbolji srpski teniser je u subotu doputovao u Sinsinati gdje ga u noći između srijede i četvrtka čeka prvi meč na mastersu u državi Ohajo. Rival će mu biti motivisani Španac Alehandro Davidovič Fokina. Novak je već odigrao jedan meč u Sinsinatiju, u dublu. Zajedno sa Nikolom Ćaćićem izgubio je od Britanca Marija i Australijanca Vinusa sa 6:4, 6:2.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC