• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE SVIMA PROMAKLO U TV PRENOSU! Da je Novak uradio što i Alkaraz, rekli bi divljak! A svi su ćutali... (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Karlos Alkaraz je imao izliv besa zbog izgubljenog seta i udarao je rukom po plastičnoj kutiji koja je bila do njega. Publika nije ni reč rekla, a čak su morali da mu zavijaju prst zbog povrede.

 Karlos Alkaraz povrijedio prst zbog bijesa protiv Novaka Đokovića Izvor: Twitter/TennisTV/screenshot

Srpski teniser Novak Đoković pobijedio je Karlosa Alkaraza u finalu Sinsinatija poslije skoro četiri sata "ludog tenisa". Gledali smo strašan duel u kome je prvo djelovalo da Nole neće moći da izdrži ni sat vremena zbog užasne vrućine, da bi se potom skroz konsolidovao i dobio sljedeća dva seta protiv Španca. Imao je sve u svojim rukama Karlitos, ali je ipak igrao protiv najboljeg svih vremena koji je u drugom setu uspio da vrati brejk, dođe do taj-brejka i tamo prvo izjednači rezultat. 

To je toliko iznerviralo Karlosa Alkaraza, inače jednog od najmirnijih tenisera, da je počeo da udara u plastičnu kutiju koja se nalazila pored njega. Mnogi to nisu primijetili u televizijskom prenosu, tek u nekom od snimaka kasnije, dok se i Đoković skroz iznenadio pošto je za to vrijeme imao pauzu za toalet.


Kada se Đoković vratio, Alkaraz nije bio spreman da nastave meč, pošto mu se ukazivala pomoć. Nervozni momak iz Mursije nije u prvi mah ni primijetio da je raskrvario prst, vjerovatno od adrenalina, tako da je vrlo kasno pozvao ljekarski tim da ga zavije. Bilo je čak i krvi zbog toga što je Alkaraz iz sve snage udarao po plastičnoj kutiji pored svoje klupe, pokušavavši da izbije frustraciju usljed toga što je "naletio na zid" iz Beograda.


U trećem setu se nije predavao, ostavio je posljednji kap znoja u nadi da će zaustaviti Novaka Đokovića, ali ipak to nije bilo dovoljno. Otud i suze na kraju, pa nije iznenađenje što je Nole pokušavao da ga utješi, pokazavši još jednom da je veliki teniser i da su mu odnosi igrača na prvom mjestu.

Ono što je isto tako zanimljivo je da publika uopšte nije zviždala Karlosu Alkarazu zbog izliva bijesa, a znamo da se svaki krik Novaka Đokovića preuveličava do te mjere da mu skandiraju ružne stvari, govore mu da je divljak, nepristojan i tako dalje...

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mira

Jos je tako mlad a htio bi biti naj Doduse, vrlo brzo je postao slavan i medju najboljima i zato ne treba gubiti zivce.Djokovic je ipak naj,naj.Lupanjem oko sebe i ozledjivanjem sebe samo dokazuje da zeli skrenuti pozornost na sebe.Sport nije za one sa slabim zivcima.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC