• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ALKARAZ TRI PUTA ZAPLAKAO TOKOM GOVORA! Hvalio je Novaka i pucao mu glas, a onda je pogledao tribine... (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Karlos Alkaraz je teško podnio poraz u finalu Sinsinatija protiv Novaka Đokovića.

 Karlos Alkaraz tri puta plakao na meču protiv Novaka Đokovića Izvor: SK1/Screenshot

Karlos Alkaraz je dao sve od sebe, ali to nije dovoljno da se pobijedi Novak Đoković u 37. godini. Srpski teniser je još jednom pokazao zašto je najveći svih vremena pošto je poslije nevjerovatnog preokreta slavio u finalu Sinsinatija (5:7, 7:6, 7:6) i krikom je proslavio jednu od najtežih pobjeda u karijeri, i to po sopstvenom priznanju.

Dok se Novak radovao, Karlos je tugovao. Više puta se zaplakao dok je govorio na ceremoniji dodjele pehara, zbog čega ga je potom Đoković kao mnogo stariji tješio i bodrio za dalje, što je svakako dokaz da osim što se radi o velikom rivalstvu u nastajanju, njih dvojica mogu da budu i prijatelji. Posebno zato što Novak dobro zna kroz šta Alkaraz danas prolazi, pošto je i njega sve to zadesilo na početku karijere protiv Federera i Nadala.

"Dobro veče svima, biće teško za mene da pričam sada, ali ću dati sve od sebe. Čestitam Novaku još jednom, nevjerovatno je igrati protiv tebe, biti na nivou sa tobom je nevjerovatno. Bilo je tako napeto. Ali, mnogo učim od šampiona poput tebe. Čestitke i tvom timu i tebi", kazao je Karlos Alkaraz koji se tu zaplakao prvi od tri puta. A potom je govorio o timu i bratu...

Izvor: Sport klub/ Screenshot

"Hvala i mom timu, radimo naporno da ostanemo na ovom nivou i igramo ovakva finala, zahvalan sam što imam tim kao što ste vi. Moram da vam kažem hvala. Mnogo učim od vas i hvala vam. Ovdje mi je i brat... Divno je imati te ovdje, zbog tebe sam sve bolji čovjek i hvala ti mnogo što si bio uz mene. Sinsinati me voli, ali volim i ja vas. Vratiću se još jači!", naglasio je Karlos Alkaraz tokom govora u Sinsinatiju.

Podsjetimo, Karlos Alkaraz će uprkos pobedi Novaka Đokovića biti prvi nosilac na US Openu, međutim srpski teniser će vrlo brzo imati šansu da se uskoro vrati na prvo mjesto ATP liste.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC