• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet ne znaju pravila tenisa! Sad im smetaju i Novakove majice, Amerikanac ih ućutkao!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je imao pravo da mijenja majice u finalu Sinsinatija koliko god to želi, ma šta god pričali navijači.

 Novak Đoković mijenjao majice zbog znoja, a napadaju ga Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković pobijedio je Karlosa Alkaraza u finalu Sinsinatija u gotovo nemogućim uslovima. Dobio je sunčanicu zbog ogromnih temperatura u Ohaju, a tek pošto je uzeo pilulu od doktora - kome se zahvalio poslije meča - počeo je da igra na svom prepoznatljivom nivou i tu već Španac nije mogao ništa. Novak je uložio ogromnu energiju da bi dobio meč i priznao je da nije odigrao mnogo težih u karijeri, čemu svjedoče i promjene majica poslije svakog seta.

Karlos Alkaraz i Novak Đoković proveli su skoro četiri sata na terenu, a Novak Đoković je više puta promijenio majicu jer je bila "natopljena znojem", što su mnogi navijači ocijenili kao neregularno. Kao i u slučaju Rene Stabs, koja je napala Đokovića zbog posljednjeg poena na meču, ponovo su pogriješili.

"Kada su ovakvi uslovi, kada je jako vruće, teniseri prema pravilima mogu da mijenjaju opremu kad god žele i koliko god da im je potrebno", objasnio je bivši američki teniser Džim Kurijer koji je gostovao na "Tenis čanelu" i komentarisao susret dvojice najboljih na svijetu.

Podsjetimo, Novak Đoković će nastupiti i na US Openu gdje će imati priliku da se vrati na prvo mjesto ATP liste, pošto će Alkaraz biti branilac titule. Nole će tako pokušati da dođe do svog 24. grend slema u karijeri, a trećeg ove godine pošto je prethodno već osvojio Australijan open i Rolan Garos.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan1

"Godinama vlada svijetom jedan Srbin sa reketom. Na silu bi da te sklone, Đokoviću, šampione! Istoriju sportsku piše, neće da se vakciniše! Vanzemaljac za njih ti si, na planeti najjači si!"

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC