• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STIGLA VIJEST IZ NJUJORKA, SVI SU OVO SVI ČEKALI! Evo kada Novak Đoković izlazi na teren US Opena

Konačno, pravi termin za navijače u Srbiji!

 Novak Đoković Zapata Miraljes termin Izvor: Profimedia

Sjajna vijest, Novak Đoković igraće meč 2. kola US Opena u dnevnom terminu. Program na stadionu "Artur Eš" otvoriće Amerikanka Koko Gof i Ruskinja Mira Andreeva od 18 časova prema satnici u Srbiji, a Nole će odmah nakon tog meča na teren protiv Španca Bernabea Zapate Miraljesa, 76. igrača na ATP listi.

Novak je od dolaska u Ameriku ovog avgusta svaki meč osim finala Sinsinatija protiv Karlosa Alkaraza igrao u noćnom terminu. Prošle noći počeo je duel protiv Francuza Aleksandra Milera čak u 5 ujutru prema vremenu u Srbiji, a oko 23 prema njujorškom i ova odluka organizatora mogla bi da mu ide u korist. Prije svega jer će Novak u Njujorku imati priliku da se navikne i na nastupe po danu i na izlazak na teren po sunčevoj svjetlosti, što bi moglo da mu se dogodi i u nastavku turnira.

Ipak, najvažnije je to da je Novak furiozno "otvorio" učešće na US Openu i da je demonstrirao silu i impresionirao francuskog protivnika. Za to vrijeme, Španac je u prvom kolu pobijedio američkog kvalifikanta Itana Kvina (19 godina) i trijumfom 6:4, 6:4, 6:3 zakazao duel protiv najboljeg tenisera svijeta.

Pobjednik meča Đoković - Zapata Miraljes igraće u trećem kolu protiv Lasla Đera ili Huga Gastona, u noći između petka i subote. Naravno, svi se nadamo da bismo tada mogli da gledamo srpski derbi na grend slemu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC