• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Detalj koji mnogi nisu primijetili! Novak skinuo majicu, a nedostaju dvije stvari! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković je na US Openu pokazao da više ne nosi amajlije oko vrata, ali ni "uređaj" koji je koristio na Vimbldonu.

 đoković bez amajlije i uređaja Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković maestralno je odigrao u prvom kolu US Opena protiv Aleksandra Milera iz Francuske i lako je došao do pobjede (6:0, 6:2, 6:3) za samo 95 minuta, čime se i definitivno vraća na prvo mjesto ATP liste. Nole je odigrao motivisano možda i zbog toga što su ga organizatori US Opena natjerali da čeka, pa mu je tako za osvajanje prvog seta bilo potrebno - vjerovali ili ne - samo 23 minuta!

Napravio je tri brejka i sa "krompirom" poslao Milera na odmor, ali čini se da se pošteno oznojio da bi došao do toga, pa je tako već na prvoj pauzi promijenio majicu. Kada se Novak skinuo, navijači, kojih nije bilo previše na tribinama, standardno su mu zviždali (ne na ružan način) kada je ostao golišav, a mogli su i da primijete interesantnu stvar.

Novak Đoković ispod majice nije nosio krstić sa Hilandara, kao ni "tao peč" (tao patch) koji je privukao veliku pažnju prethodnih meseci. Ista situacija bila je i u Sinsinatiju, što smo mogli da vidimo kada je Nole potpuno pocijepao majicu nakon što je nakon četiri sata pobedio Karlosa Alkaraza, a najvjerovatnije je razlog "praktične prirode" - pošto je i prethodno Srbin skidao krstić sa vrata zbog toga što je smetao tokom masaža.

Izvor: Profimedia

Što se tiče "tao peča", Novak Đoković ga je nosio na Rolan Garosu i Vimbldonu kada su se svi pitali zbog čega je tu kod njega, a Nole se u svom maniru šalio da je zapravo postao "Ajronmen". "Kada sam bio dijete, mnogo sam volio Ajronmena, pa sada pokušavam da ga imitiram. Znate, moj tim upotrebljava nevjerovatno efikasnu nanotehnologiju kako bi mi pomogao da budem što je bolji moguće na terenu. U pitanju je najveća tajna moje karijere. Da nije toga, ne bih sjedio ovdje sa vama", naveo je tada srpski teniser.

Pogledajte i fotografije sa meča na "Artur Ešu" gdje je Nole igrao prvi put poslije dvije godine.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC