• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumaherov prijatelj progovorio poslije 3.500 dana! Kako je zaista šampion Formule 1?

Autor Dragan Šutvić

Novinar i blizak prijatelj porodice Šumaher otkrio je nove detalje o stanju čuvenog vozača koga niko nije vidio deset godina.

 stanje mihaela šumahera  Izvor: Profimedia/Carmen Jaspersen

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher prije skoro deset godina doživio je nesreću na skijanju i od tada ga niko sem nekoliko liekara i najbližih nije vidio. I oni koji su ga vidjeli, rijetko pričaju o njemu zbog zabrane porodice, tako da je njegovo zdravstveno stanje postalo na neki način prava misterija, pa i svaka reijč koja se pojavi o njemu donekle dobro dođe svim navijačima koji se brinu za njega.

Sada je novinar koji prati Formulu 1 Rožer Benoa, inače blizak prijatelj porodice Šumaher, govoreći za švajcarski tabloid "Blik", otkrio nove detalje koji poprilično brinu. Nadali smo se svi da će uskoro stići bilo kakve pozitivne vijesti o velikom šampionu, ali umjesto toga stižu riječi koje donose zebnju.

"To je beznadežan slučaj", bilo je sve što je rekao Benoa Rožer, a i te četiri riječi bile su dovoljne da svi shvatimo o čemu se tu zapravo radi i zašto porodica ne dozvoljava nikome da se približi Mihaelu.

"Na ovo pitanje postoji samo jedan odgovor, a to je ono što je njegov sin Mik dao u jednom od svojih rijetkih intervjua, kada je rekao: 'Sve bih dao da mogu da razgovaram s tatom'. Ova rečenica govori sve o tome kako je njegov otac već više od 3.500 dana", dodao je novinar i blizak prijatelj porodice, podsjećajući na intervju Mika Šumahera iz 2022. godine, kada je još bio vozač za ekipu Has.

"Mislim da bismo se tata i ja sada razumjeli na drugačiji način sada. Imali bismo toliko toga da pričamo i o tome često razmišljam, kako bi to bilo dobro. Sve bih dao za to", naveo je tada mladi vozač koji je trenutno u ekipi Mercedesa kao "test vozač", sa nadom da će se ponovo vratiti i na stazu.

Podsjetimo, Mihael Šumaher je na skijanju krajem 2013. godine udario glavom u kamen nakon čega je stavljen u indukovanu komu više od osam mjeseci. Prebačen je u porodičnu kuću u Švajcarskoj u koju niko sem najbližih prijatelja i porodice, kao i specijalnog tima ljekara, ne smije da uđe. Bilo je čak pokušaja i da tajno uslikaju Mihaela Šumahera i prodaju medijima, što je naravno naišlo na žestoke reakcije porodice.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC