• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJEMAČKI LIST OBJAVIO INTERVJU SA ŠUMAHEROM! Niko ga nije vidio 10 GODINA, a kad su navijači otvorili novine - ŠOK!

Autor Dragan Šutvić

Njemački list je prevario čitaoce tako što je objavio intervju sa Mihaelom Šumaherom u kome je odgovore umjesto njega dala vještačka inteligencija.

 njemački list objavio intervju sa šumaherom  Izvor: Profimedia

Slavni njemački automobilista Mihael Šumaher doživio je stravičnu nesreću na skijanju prije devet i po godina i od tada ga niko nije vidio u javnosti. Šumaher je bio u komi i nezvanično se nalazi u vrlo teškom stanju, niko nije siguran da li uopšte može da komunicira sa porodicom i nekoliko najbližih prijatelja koji su ga jedini vidjeli u posljednjoj deceniji, a to naravno sve intrigira i pokušavaju da dođu do ekskluzivnih informacija o njegovom zdravlju.

U jeku skandala sa fotografijom Mihaela Šumahera koja je ponuđena medijima, njemački list "Die Aktuelle" objavio je "intervju" sa Šumaherom i time izazvao skandal u tamošnjoj javnosti izazvavši gnjev navijača čuvenog vozača Formule 1, poslije čega neće biti iznenenađenje ako ih tuži i porodica.


Na naslovnoj strani pomenutog lista, uz natpis "svjetska senzacija", objavljeno je da je Mihael Šumaher dao prvi intervju od nesreće na skijanju. Ispostavlja se, to je bio način da prevare sve čitaoce pošto nije u pitanju pravi intervju sa Šumijem, nego su iskoristili vještačku inteligenciju i posljednje "ChatBot" tehnologije kako bi dobili odgovore na pitanja koja bi inače postavili sedmostrukom prvaku Formule 1.

Domišljato ili ne, neumjesno je na taj način koristiti Mihaela Šumahera za koga, kao što je već rečeno, nije poznato ni da li može da govori. Svima je postalo jasno kada su prelistali intervju da Šumaher nije dao pristanak na ovakvu "šalu", pa će biti interesantno vidjeti da li će zbog lažne vijesti zarad tiraža - pasti i tužbe.

ŠTA ZNAMO O ŠUMAHERU?

Izvor: Profimedia

"Molim vas, ostavimo ga na miru. Mi poštujemo želje njegove supruge Korine i djece za privatnošću, znajući kakve je posljedice ostavila ta nesreća. Svako ko javno tvrdi da nešto zna, ne zna ništa. Sve ovo vrijeme ga viđam i posjećujem. On i njegova porodica su dio mene, oporavak teče postepeno", poručio je njegov prijatelj Žan Tod (77) u jednom intervjuu uz želju da stavi tačku na sva nagađanja i "ekskluzivne" informacije koje se pojavljuju u javnosti.

Prethodno je Edi Džordan napao njegovu suprugu Korinu Šumaher rekavši da mu je zabranila da viđa Mihaela i da ima sumnje da je to zbog čudnih razloga, odnosno vjeruje da ona nešto krije od njega.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC