• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo mijenja SVE što smo saznali o Šumaheru! Skoro 10 godina nije viđen u javnosti, najbolji prijatelj tvrdi: To je LAŽ!

Autor Dragan Šutvić

Čini se da su informacije koje su se pojavljivale o Mihaelu Šumaheru nisu tačne, tvrdi Žan Tod, najbolji prijatelj čuvenog automobiliste.

 žan tod o mihaelu šumaheru  Izvor: Profimedia

Legendarni šampion Formule 1 Mihael Šumaher doživio je strašnu nesreću na skijanju krajem 2013. godine i od tada ga niko sem najbližih nije vidio. Ipak, svako malo se ipak pojave nove informacije o njegovom tajanstvenom stanju, pa je bilo onih poput Edija Džordana koji su se okomili na Korinu Šumaher, pričalo se o tome da ona krije pravu istinu o Mihaelu, da je njemački vozač svjestan i da prati trke svog sina Mika, da komunicira... I ko zna šta sve još!

Međutim, njegov najbolji prijatelj Žan Tod tvrdi da je to sve laž. Tod i Šumaher su sarađivali u Ferariju i bili su nerazdvojni, a upravo je on jedan od malog broja ljudi koji je imao priliku da vidi Mihaela poslije nesreće. Sada je želio da stavi tačku na sve spekulacije koje kolaju u javnosti.

"Molim vas, ostavimo ga na miru. Mi poštujemo želje njegove supruge Korine i djece za privatnošću, znajući kakve je posljedice ostavila ta nesreća. Svako ko javno tvrdi da nešto zna, ne zna ništa. Sve ovo vrijeme ga viđam i posjećujem. On i njegova porodica su dio mene, oporavak teče postepeno", poručio je Žan Tod (77) u jednom intervjuu uz želju da stavi tačku na sva nagađanja i "ekskluzivne" informacije koje se pojavljuju u javnosti.

Nedavno je jedna osoba navodno fotografisala Mihaela Šumahera i tražila bogatstvo od medija koji se "utrkuju" ko će objaviti svježe vijesti o šampionu Formule 1, međutim kada je porodica javno objavila da znaju ko stoji iza svega - priča je preko noći utihnula i do danas niko nije objavio fotografiju.

Inače, Žan Tod i Mihael Šumaher su zajedno sarađivali u Ferariju od 2000. do 2004. godine kada je njemački vozač osvojio čak pet uzastopnih titula prvaka Formule 1.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC