• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijatelj otkrio kako je Šumaher! Poslije ovih riječi supruga Korina mu zabranila posjetu, misterija zbunjuje...

Autor Dragan Šutvić

Da li je Mihael Šumaher svjestan ili nije? Oko toga se spekuliše već godinama, a poslije novih informacija koje je objavio prijatelj Edi Džordan - zabranjene su mu posjete.

 zdravstveno stanje mihaela šumahera  Izvor: Profimedia

Mihael Šumaher doživio je stravičnu nesreću na skijanju prije devet godina i od tada ga niko nije vidio u javnosti. Najbolji vozač u istoriji Formule 1 bio je dugo u komi i o njegovom pravom zdravstvenom stanju se malo toga zna, prije svega jer je njegova porodica, na čelu sa suprugom Korinom, odlučila da takve stvari ne iznosi na vidjelo.

Zbog toga su se pojavile i brojne teorije zavjere, uz optužbe na račun Korine Šumaher, prije svega onih koji bi željeli da posete Šumija, ali im to nije dozvoljeno čak ni sa rigoroznim protokolima.

Tako tek jednom u nekoliko mjeseci čujemo nove informacije o Mihaelu Šumaheru, najšečšće Žana Toda koji je otkrio da zajedno i gledaju Formulu 1, dok je sada navijače zaintrigirao Edi Džordan, irski biznismen za čiju je ekipu po imenu "Džordan" upravo Šumi vozio devedesetih.

Džordan je istakao da je "Šumaher prisutan, ali i nije prisutan", što će svakako dovesti do nove misterije oko stanja šampiona, posebno ako se zna da mu je bilo zabranjeno da posjećuje Šumija. Korina Šumaher mu je to zabranila iz čudnih razloga, da bi se nakon svega uključio i sin Mik. Bivši vozač Hasa, sada test vozač Mercedesa, javio se Džordanu i pokušao da umiri situaciju poslije naprasne reakcije svoje majke.

"Što se mene tiče, bio sam dirnut potezom Mika i to je zato što ne može biti lako znati da tvoj otac ne može da bude dio porodice. On je tu, ali kao i da nije tu. Imam svoj stav koji ne želim da iznosim javno", kazao je Džordan i rekao da podržava Mika u još jednoj borbi, pošto pored brige o ocu mora da misli i o karijeri u Formuli 1.

"Prilično sam siguran da će uspjeti u tome. Možda je to (otkaz u Hasu, prim. aut.) i prava stvar koja mu se desila, dirnulo me je jer sam veoma povezan sa Majkom, pronašao sam ga i dao mu šansu, a iako ta saradnja nije dugo trajala - moja ljubav prema njemu će biti prisutna sve dok mogu da udahnem", zaključio je irski biznismen koji se nada da će ovim riječima uspjeti da "omekša" srce Korini Šumaher.

Podsjetimo, niko sem male grupe najbližih ljudi nije vidio Mihaela Šumahera već devet godina, a nedavno je fotografija šampiona ponuđena za basnoslovnu sumu, pa će i posjete biti još restriktivnije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC