• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porodica poludjela zbog intervjua sa Šumaherom! Nakon skandala godine - tužba... Nevjerovatno šta su uradili Nijemci!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Porodica Mihaela Šumahera je odlučila da tuži njemački tabloid.

 Porodica Mihaela Šumahera tuži njemački list Izvor: Profimedia

Porodica slavnog Mihaela Šumahera planira da tuži njemački tabloid "Die Aktuelle" koji je objavio lažni intervju sa šampionom Formule 1. Oni su na naslovnoj strani objavili ekluzivu iza koje se zapravo krije izmišljotina, pošto je "vještačka inteligencija" odgovarala na pitanja koja bi postavili Šumaheru, čime su podigli tiraž, u zabludu doveli svoje čitaoce, a istovremeno naštetili i porodici koja se bori da zaštiti privatnost.

"ESPN" prenosi da se Korina Šumaher, supruga čuvenog vozača Formule 1, sprema da "presavije tabak" i sa advokatima se već konsultuje kako da njemačkom tabloidu naplati duševnu bol. Da stvar bude gora, u naslovnoj strani su na više groznih načina najavili da je odgovore dao upravo Šumi...

Podsjetimo, Mihael Šumaher je krajem 2013. godine doživio stravičnu nesreću na skijanju. Od tada ga niko nije vidio u javnosti pošto je porodica odlučila da sačuva privatnost. Šumaher je prvo bio u komi, nakon čega je polako počeo da se oporavlja, ali je Korina zajedno sa sinom Mikom odlučila da sve sačuvaju za sebe, odnosno za mali krug prijatelja koji je imao priliku da posjete šampiona u njihovom domu u Švajcarskoj.

Od tada se pojavljuju oprečne informacije o stanju Mihaela Šumahera, a niko zapravo ne zna da li uopšte može da komunicira sa okruženjem. I njihovu odluku treba poštovati, međutim povremeno se dese incidenti kao sa njemačkim tabloidom koji je u potrazi za profitom pretjerao.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC