• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbijo, u nedjelju idemo na 2/2! Novak navija za košarkaše, pa ide po 24. grend slem: Ponosan sam, hoću zlato!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković pričao je ponovo o košarkašima Srbije i finalima koja čekaju njega i "orlove" u nedjelju.

 Srbijo, u nedjelju idemo na 2/2! Novak navija za košarkaše, pa ide po 24. grend slem: Ponosan sam, hoću zlato! Izvor: KURIR/Dado Đilas/YouTube/US Open/Screenshot

Novak Đoković igraće u finalu US opena u nedelju, ali neće biti jedini koji će se boriti za titulu. I košarkaši Srbije na drugom kraju svijeta igraće za zlato na Svjetskom prvenstvu protiv Njemačke. Prvo će na teren "orlovi", a onda Nole.

Iz Njujorka poslao im je moćnu poruku pred finale i navija za njih. Vremenska razlika pravi problem, ali želi da pogleda bar dio meča. "Fenomenalan rezultat, mnogo sam ponosan na njih, navijam za njih od sveg srca. Pratimo ih, možda ću u nedjelju ujutru imati priliku da gledam, možda ću uhvatiti drugo poluvrijeme, vidjeću. Pomno pratim, danas sam prvo provjerio da li su pobijedili čim sam uzeo telefon. Zdušno navijam za njih", rekao je Novak.

Pamti i on koliko su oni bili kritikovani. "Pričali smo na početku turnira, malo ko je vjerovao, više su ih kritikovali i pričali o nekim stvarima. Pokazali su timski duh, vidio sam kako slave, ta hemija, porodična atmosfera i to je ključ u svakom sportu, čak i u našem individualnom. Imamo u timu pozitivnu energiju, sa njima je cijela nacija."

U nedjelju bi bilo lijepo da i Novak i Srbija budu šampioni. "Da skinemo pritisak, šta god da urade, napravili su ogroman uspjeh. Oni su pobjednici, posebno naš kapiten Bogdan Bogdanović. Idu po zlato i da u nedjelju bude 2/2 za Srbiju. Veliki pozdrav za sve, za Borišu posebno, da prati njegova energija. Idemo po zlato", zaključio je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC