• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ESPN opet potcjenjuje Novaka, predviđa mu krah 2024. godine!

Autor Dragan Šutvić

Američki ESPN vjeruje da će Novak Đoković sljedeće sezone osvojiti samo jedan grend slem trofej, za razliku od ove sezone kada je stigao do tri.

 espn potcjenjuje novaka đokovića  Izvor: Profimedia/UPI

Novak Đoković možda ima 36 godina, ali igra vrhunski tenis, najbolji na svijetu, pa je još jednom ove sezone razočarao sve one koji ga ne cene. Tako je malo nedostajalo da Đoković osvoji kalendarski slem, što niko nikada nije uspio u istoriji, a ponovo mu je nedostajao jedan trofej koji je izostao u finalu Vimbldona. Ovako, Đoković kraj svog imena ima čak tri grend slema u kalendarskoj 2023. i sada je na koti 24...

Nakon što je izjavio da je ideja da tenis igra do Olimpijskih igara 2028. godine u Los Anđelesu, počele su spekulacije sa koliko bi "mejdžor" trofeja Đoković mogao da završi karijeru, s obzirom da dolaze nove, poletne generacije koje žele da ga sruše, pa su tako mnogi hrabri u takvim prognozama. To se posebno može reći za ESPN koji ga "izaziva".

U tekstu novinarke Darsi Mejn data je smjela prognoza da će Novak Đoković u 2024. godini osvojiti samo jedan jedini grend slem trofej. Vjeruju da će to biti jedino na Vimbldonu, gdje će juriti svoj osmi pehar, dok mu se ne daju šanse na Australijan openu (Karlos Alkaraz), Rolan Garosu (Rafael Nadal) i US Openu (Ben Šelton), navodi ESPN. Nema sumnje da ovakve stvari Noleta mogu samo da dodatno motivišu, kao pred Rolan Garos ove godine.

"Đoković je na Vimbldonu ove godine došao kao favorit za peti trofej u nizu i osmi ukupno, ali ga je iznenadio Alkaraz u finalu. Bio je iskren koliko mu je bilo teško jer je izgubio jer mu je taj trofej vrlo značajan, ali sada će imati još više goriva u Londonu sljedeće godine. Neće dozvoliti da mu promakne ova prilika", objašnjava se u tekstu.

ESPN je inače proglasio i pobjednice u ženskom singlu, pa tako vjeruju da će Koko Gof osvojiti Australijan open, Iga Švjontek Rolan Garos, Ons Žaber Vimbldon, a Arina Sabalenka USOpen. Dakle, sve pehare će osvojiti različiti teniseri i teniserke.

Pogledajte i kako je Novak Đoković proslavio titulu sa svojom porodicom:

Kao i ko je sve od poznatih bio na tribinama:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC